BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Leitz luchtreiniger TruSens Z-2000 / Luchtreiniger reviews.

Leitz TruSens Z-2000 luchtreiniger met SensorPod, 360 graden fijnstoffilter, UV-sterilisatie en PureDirect-technologie, vangt microscopisch kleine deeltjes (fijnstof) die allergieën kunnen veroorzaken zoals hooikoorts en astma. De Z-2000 luchtreiniger verwijdert virussen en bacteriën in de lucht, ziekmakende stoffen, vluchtige organische deeltjes, geuren, rook en huidschilfers van huisdieren. Modern design in combinatie met een intuïtieve gebruikersinterface voor ongekende eenvoud en gebruiksgemak. 
SensorPod
Met de luchtkwaliteitsmeter ben je verzekerd van schonere lucht in de hele ruimte.
PureDirect-technologie
Twee luchtstromen zorgen voor een effectieve en comfortabelere luchtverdeling in de ruimte.
Luchtkwaliteit in realtime
Informeert en past zich aan. De oplichtende ring met kleurcodering geeft de luchtkwaliteit aan in realtime. De kleurcodering geeft aan of de luchtkwaliteit goed, matig of slecht is, en een nummerweergave voor meer gedetailleerde informatie. In de automatische modus wordt de ventilatorsnelheid van de luchtreiniger automatisch aangepast op basis van deze luchtkwaliteitswaarden.
360 graden filtratie
De fijnstoffilter vangt lucht uit alle richtingen op en filtert schadelijke stoffen en VOS-gassen/geuren. Ziektekiemen en bacteriën, die in het filter kunnen worden opgevangen, worden door de UV-C lamp licht vernietigd.
Doordachte uitvoering
Uitzonderlijke functies, verpakt in een eigentijds design dat past in elke omgeving.
Nachtmodus
De displayverlichting wordt uitgeschakeld, zonder gevolgen voor de werking van de luchtreiniger voor een ongestoorde nachtrust.
Gebruikerssituatie
De Z-2000 is ontworpen voor middelgrote kamers zoals een woonkamer, keuken, slaapkamer, kinderkamer, hobbykamer of voor een middelgrote kantoorruimte. Verspreidt schonere lucht tot 35 m².
Geluidsniveau
Het geluidsniveau van de krachtige Z-2000 luchtreiniger is tussen de 33 – 64 dB. Je kan het geluid verminderen door de ventilatorsnelheid aan te passen naar een fluisterstille, 1, 2 of turbo stand.
Eigenschappen
Leitz TruSens luchtreiniger levert overal schonere lucht met de 360 graden filtratie
De Z-2000 is geoptimaliseerd voor het verspreiden van schonere lucht tot 35 m². Boordevol functies zoals een krachtige axiaal-centrifugale ventilator, PureDirect technologie en UV-sterilisatie
De SensorPod die op afstand van de luchtreiniger wordt geplaatst, controleert de luchtkwaliteit door de gehele ruimte om levering van schone lucht te optimaliseren
Wasbaar voorfilter vangt haren van huisdieren en grotere deeltjes op
Koolstoffilter vangt geurtjes en rook op
fijnstoffilter vangt ziekmakende stoffen op waaronder allergenen en ziektekiemen en virussen in de lucht
UV-sterilisatie vernietigt ziektekiemen en bacteriën die zich op de filters kunnen ophopen
De intuïtieve tiptoetsbediening is simpel te gebruiken met 4 handmatige ventilatorsnelheden
Ingebouwde timermodus, nachtmodus en een signaalindicator wanneer de filters vervangen moet worden
In de automatische modus wordt de ventilatorsnelheid automatisch ingesteld op basis van de luchtkwaliteitswaarden die door de SensorPod worden doorgegeven
Kleurgecodeerde display die een goede, middelmatige of slechte luchtkwaliteit communiceert
ECARF gercertificeerd
Vervang het koolstoffilter elke 3 maanden, het fijnstoffilter na 1 jaar en de UV-c lamp na 1-3 jaar (apart verkrijgbaar)

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE