BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Lenovo Chromebook IdeaPad Flex 5 CB 13IML05 / Chromebook reviews.

De Lenovo IdeaPad Flex 5 CB 13IML05 is de ideale laptop voor school, werk of om je favoriete serie te streamen. Het apparaat beschikt over een 13,3-inch Full HD scherm en heeft een stijlvol, slank en lichtgewicht ontwerp. Met een Intel Core i3-10110U-processor, 8 GB RAM geheugen en 128 GB SSD opslag ben je verzekerd van een snel systeem. De batterij van de laptop gaat tot 10 uur mee en dankzij een minimale rand kun je optimaal gebruik maken van je scherm.
Verschillende connectiviteitsopties
Deze Lenovo heeft voldoende connectiviteitsopties. Sluit je benodigde randapparatuur aan via de twee USB Type-C poorten of een één USB Type-A poort. Daarnaast beschikt de laptop  over een MicroSD kaartlezer en hoofdtelefoon aansluiting. 
Adembenemend vanuit elke hoek
Je kunt de IdeaPad Flex 5 in elke situatie gebruiken. Of je hem nu gebruikt als tablet of laptop, in de tentstand, staand of in elke andere hoek ertussenin, het platte, lichte ontwerp met een scharnier van 360 graden zal beslist de aandacht trekken.
Gemakkelijk mee te nemen
De Flex 5 heeft een dikte van slechts 17,95 mm, een gewicht van maar 1,35 kg en een batterij die tot 10 uur mee gaat. Dit maakt het een ideale laptop om onderweg mee te nemen.
Alles klinkt beter in stereo
De Flex 5 heeft een prachtig geluid. Door de naar voren gerichte stereoluidsprekers klinkt het geluid echt beter. Van muziek tot films en podcasts, alles klinkt levendiger dan ooit tevoren.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE