BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Lenovo laptop YOGA SLIM 7 13ACN5 / Windows laptop reviews.

Krachtig. Responsief
Maak kennis met de Lenovo™ Yoga™ Slim 7 (13.3″), met de AMD Ryzen™ 5 5600U processor voor een krachtige combinatie van prestaties, reactievermogen, batterijduur en verbluffende beelden. De Lenovo Yoga Slim 7 beschikt over 16 GB LPDDR4x-SDRAM en een 512 GB SSD, plus een reeks slimme functies om je te helpen het beste uit de dag te halen. In samenwerking met AMD ontwikkeld voor de ultieme ervaring, overal en altijd.
Slank & draagbaar
Gezandstraald en geanodiseerd voor een verfijnde afwerking, de volledig metalen Yoga Slim 7 is in deze uitvoering verkrijgbaar in Light Silver.Met een ongelooflijk slank profiel, de randen zijn gebogen en schuin, met een rondere achterkant voor grip. Om een profiel te bereiken zo dun als 13,8 mm, hebben we een speciaal ontworpen toetsenbord metkoepeltoetsen die een meer bevredigende type-ervaring bieden ondanks ondanks de geringe hoogte. Een kleiner scharnier draagt ook bij aan een dunner, lichter ontwerp dat slechts 1 kg weegt.
De Yoga Slim 7 (13.3″) levert ongelooflijke QHD beelden geoptimaliseerd met Dolby Vision®, geïntegreerde AMD Radeon™ Graphics en een schermverhouding van 91%.Gecombineerd met het krachtige geluid van Dolby Atmos®-geoptimaliseerde Harman Kardon®-luidsprekers, is het een mobiel entertainmentcentrum.
Optimaal
De Yoga Slim 7 (13.3″) optimaliseert je tijd en moeite met een reeks AI-gestuurde slimme functies. Ga sneller aan de slag, sneller dan ooit door simpelweg de deksel te openen met gecombineerde hands-free gezichtsherkenning.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE