BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de LG koelvriescombinatie GSJ560PZXV / Amerikaanse koelkast reviews.

Stijlvolle Amerikaanse koelkast
De LG GSJ560PZXV is uitgevoerd in een stijvolle Shiny Steel kleurstelling en heeft twee deuren die 1790 millimeter hoog zijn. Achter de linkerdeur vind je het vriesgedeelte met vier planken en twee lades. Aan de rechterzijde van de koelkast bevindt zich het koelgedeelte met vier legplanken en twee grote groentelades. De binnenkant en het display van deze Amerikaanse koelkast zijn voorzien van heldere en energiezuinige ledverlichting die lang meegaat.
Superzuinig koelen en vriezen
Deze grote koelkast biedt je optimale opbergmogelijkheden en is toch zeer zuinig:
Enorm grote inhoud: deze Amerikaanse koelkast van LG heeft een inhoud van maar liefst 400 liter in het koelgedeelte en 206 liter in het vriesgedeelte. Daardoor kun je zonder problemen al je etenswaren en dranken kwijt. Ideaal als je niet iedere dag boodschappen wilt doen, een groot gezin hebt, regelmatig eters over de vloer krijgt of alles kwijt wilt kunnen voor een gezellig feestje.
Slimmer ruimtegebruik: het energiebesparende Door-in-Door-systeem van de LG GSJ560PZXV geeft je extra opbergmogelijkheden en verhoogt de inhoud van je koelkast met 9%. Dankzij deze slimme extra deur pak je je favoriete drankjes en hapjes gemakkelijker. Doordat je maar een klein deel van de koelkast opendoet, verlies je tot bijna de helft minder koude lucht.
Vers blijft langer vers: de Moist Balance Crisper houdt groenten en fruit langer vers, want het zorgt ervoor dat verdampend vocht weer op de juiste manier terugkomt bij verse producten. Daardoor blijft het vochtigheidsgraad op het juiste niveau blijven en geniet je langer van een echte verse smaak.
Energiebesparende aandrijving: de unieke compressor van de LG GSJ560PZXV gaat veel zuiniger met energie om dan traditionele koelkastaandrijvingen. Daardoor heeft deze Amerikaanse koelkast energielabel F.
Gegarandeerd ijsvrij: het Total No Frost systeem van LG voorkomt ijs- en condensvorming aan de zijkanten van deze koelkast. Dat is niet alleen hygiënischer en ruimtebesparend, maar voorkomt ook onnodig energieverbruik.
Altijd verse ijsblokjes: met de ingebouwde water- en ijsdispenser heb je altijd de beschikking over gekoeld water en versgemaakte ijsblokjes.
Met de grote en fraaie LG GSJ560PZXV heb je alle ruimte om je etenswaren en dranken optimaal en superzuinig te bewaren.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE