BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de LG wasmachine GC3M108N3 / Wasmachine voorlader reviews.

Met de LG wasmachine GC3M108N3 was je 8 kg wasgoed hygiënisch schoon. Door het hoge toerental van 1400 toeren per minuut beschikt deze wasmachine over een zeer krachtige motor. Download via de app een gewenst wasprogramma en voeg simpel vergeten was toe terwijl de wasmachine al draait. Deze wasmachine met een trommelinhoud van 58 liter is voorzien van enorm veel opties en zal daarom een geweldige toevoeging zijn in ieder huishouden.
Stil en duurzaam
Draai gerust laat in de avond nog een was. De Inverter Direct Drive-motor heeft een directe aandrijving en zorgt daardoor voor minder geluid. Met zijn zuinig energieklasse is deze wasmachine duurzaam en daarom goed voor de energierekening.
Download wasprogramma’s via de app
De LG GC3V309N4 beschikt over Wi-Fi. Houd simpelweg je smartphone bij het Tag On symbool om je smartphone te verbinden met de wasmachine. Met Tag On download je gemakkelijk jouw favoriete wasprogramma’s, zoals babykleding, jeans of sportkleding.
De juiste behandeling voor elke stof
Dankzij de 6 Motion-functie wordt elke stof op de juiste manier behandeld. Kies een wasprogramma en de directe aandrijving met 6 bewegingsrichtingen beweegt de wastrommel in meerdere richtingen. Zo worden de stoffen extra schoon.
Voeg vergeten wasgoed toe
Ben je een kledingstuk vergeten toe te voegen aan de was? Dit is geen probleem. Je kan extra items toevoegen door simpelweg op de knop ‘Add Item’ klikt.
Extra programma's
Gebruik het intensief-programma om normale en sterk vervuilde kleding te wassen. Daarnaast is het mogelijk om een voorwas te draaien of je was uit te stellen tot aan 19 uur.
Los problemen op met je smartphone
Heb je problemen met de wasmachine? Met Smart Diagnosis 3.0 via de LG ThinQ-app krijg je hulp met het diagnosticeren en oplossen van eventuele problemen met je wasmachine.
Twinwash-installatie mogelijk
De LG GC3V309N4 is geschikt voor het installeren van Twinwash. Hiermee kan je in de voorlader een grote was draaien, terwijl je in een aparte Mini Washer (niet meegeleverd) onder de normale wasmachine kleinere wassen kan draaien.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE