BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Linksys multiroom router WHW0101P-EU / Multiroom reviews.

Linksys Velop Mesh-uitbreidingsmodule (WHW0101P-EU)
Breid heel eenvoudig de wifi-dekking uit naar elke ruimte in uw woning door praktische, kabelvrije nodes die u rechtstreeks in het stopcontact steekt, aan uw Velop Mesh wifi-systeem toe te voegen.
Profiteer van naadloze Mesh wifi met 100% signaalsterkte met Velop
Velop is een flexibel Multiroom Mesh wifi-systeem van modulaire nodes en dat zo kan worden geconfigureerd dat het een naadloos signaal levert in elk type en formaat woning. De nieuwe Mesh-uitbreidingsmodule is een eenvoudige en praktische oplossing voor het uitbreiden van de dekking naar een bepaald deel van uw woning. Voeg heel eenvoudig Mesh-uitbreidingsmodules toe aan een bestaand Velop-systeem voor een naadloze verbinding met al uw apparaten.* Ze passen in elk interieur en elk wandstopcontact. En dankzij de slanke vormgeving zullen ze andere stopcontacten niet blokkeren. Met behulp van Intelligent Mesh™-technologie vinden uw apparaten altijd de snelste weg naar het internet. * Mesh-uitbreidingsmodules werken uitsluitend bij gebruik in combinatie met een bestaand Velop-systeem.
Mesh-uitbreidingsmodule voor moeiteloze uitbreiding van de wifi-dekking
Met de praktische Velop Mesh-uitbreidingsmodule voor in het stopcontact profiteert u van nog meer flexibiliteit bij het uitbreiden van uw Velop Mesh wifi-systeem. Deze compacte node past op alle wandstopcontacten zodat u voor wifi-dekking kunt zorgen in garages, gangen en op plekken in uw woning waar u liever geen kabels wilt. Het is een ideale oplossing voor woningen met beveiligingssystemen en andere slimme apparaten waarvoor een betrouwbaar wifi-signaal, zonder onderbrekingen, van belang is. Aangezien u voor deze Mesh-uitbreidingsmodule maar één stopcontact nodig heeft en hij niet met kabels aangesloten hoeft te worden is hij geschikt voor elke ruimte.
Beheer uw wifi-thuisnetwerk waar en wanneer u wilt
Met de Linksys-app op een smartphone of tablet kunt u uw wifi-thuisnetwerk ook op afstand heel eenvoudig controleren en beheren.
Gasttoegang Creëer een apart wifi-netwerk met wachtwoordbeveiliging voor maximaal 50 gasten. Het wachtwoord kan heel eenvoudig gedeeld worden.Ouderlijk toezicht Met deze functie maakt u internetgebruik veilig voor uw kinderen, zelfs wanneer u niet thuis bent. U kunt het internetgebruik beperken, de toegang tot ongewenste webinhoud voorkomen en de toegang tot het internet voor specifieke apparaten blokkeren.Apparaatprioritering Geef voorrang aan de apparaten waarvoor snelheid het belangrijkst is.
Past in elk interieur
Velop-nodes zijn gemaakt voor elk type en formaat woning en voor elke situatie. Ze werken samen ten behoeve van naadloze en bijzonder snelle wifi. Elke Velop-node heeft een mooie en compacte vormgeving die in elk interieur past.
Als uw wifi-behoeften toenemen, breidt u het systeem eenvoudigweg uit met extra nodes om barrières als muren te omzeilen en ervoor te zorgen dat u ook in doorgaans moeilijk draadloos te bereiken ruimtes en op elke verdieping wifi-dekking heeft.
Kenmerken:
-Intelligent Mesh™-technologie die zich aanpast aan de wifi-behoeften.-Past op elk wandstopcontact voor het uitbreiden van de dekking voor uw apparaten.-Toekomstbestendige wifi met automatische software-updates-Eenvoudige installatie met de Linksys-app zodat u binnen enkele minuten online bent.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE