BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Linksys multiroom Velop WHW0301-EU 1-pack / Multiroom reviews.

Linksys Velop AC2200 WHW0301-EU
Linksys Velop is een modulair wifi mesh systeem van diverse “knooppunten” gebouwd voor uitzonderlijke wifi-dekking in jouw gehele huis. Het instellen kost maar een paar minuten en daarna kun je genieten van een vlekkeloze, ultrasnel en sterk signaal.
Tri-Band wifi oplossing voor zeer hoge snelheden
Velop werkt met dynamische tri-band-technologie en biedt hogere snelheden dan de concurrentie door gebruik te maken van drie wifi-banden. Elke band is afgestemd voor een optimale taakverdeling om overal in huis de beste wifi-prestaties te leveren. Of je nu 4K-video's wilt streamen of aan het gamen of videochatten bent, Velop levert uitzonderlijk snelle Wi-Fi voor optimale prestaties, zelfs wanneer er meerdere wifi-apparaten verbonden zijn.
Modulaire wifi oplossing die zich aanpast aan jouw behoeften
Het modulaire ontwerp werkt goed in alle woningen en situaties. Elke Velop-node is een krachtig tri-band internet-verbindingspunt dat de wifi-dekking in en rond jouw woning uitbreidt. Stadswoning? Boerderijstijl? Baksteen of staal? Voeg gewoon extra nodes toe om problemen met muren, het bereik of meerdere verdiepingen te verhelpen.
Stijlvolle, compacte vormgeving
Velop is ontworpen voor optimale wifi-prestaties. De mooie strakke vormgeving maakt Velop-nodes ook geschikt om ze in het zicht en uit de buurt van obstakels te plaatsen voor de beste wifi-beleving in huis. De compacte Velop-node is gemakkelijk overal in huis neer te zetten en neemt 88% minder ruimte in beslag dan traditionele routers. Het torenontwerp maakt verticale plaatsing van de antenne mogelijk voor een betere verspreiding van het wifi-signaal door jouw hele huis. Bovendien is de node voorzien van een kabelbeheersysteem dat is ontworpen om aangesloten kabels te verbergen en jouw huis netjes te houden.
Altijd en overal jouw wifi thuisnetwerk aanpassen en beheren
Met de Linksys App op een smartphone of tablet kun je jouw wifi-thuisnetwerk ook op afstand heel eenvoudig beheren en controleren.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE