BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Linksys router MR9600 / Router reviews.

De MR9600 dual-band wifi 6-router levert maximale prestaties en dekking, en topsnelheden voor eindeloos 8K video-streamen, gamen en bingewatchen. 
  
De Linksys MR9600 is een superkrachtige dual-band- wifi 6-router. Hij maakt gebruik van Linksys Intelligent Mesh™-technologie en is met snelheden tot 6 Gbps 4 keer sneller dan wifi 5-routers. Door het grote bereikt voorkom je dode plekken zodat je overal in huis kan genieten van hoge internetsnelheden. Wifi 6-technologie isoleert jouw netwerk ter voorkoming van interferentie van netwerken in de omgeving, vermindert vertraging en levert het krachtigste wifi-signaal.  
 
Als je behoeften veranderen, kun je met deze toekomstbestendige router je netwerk heel eenvoudig uitbreiden en de dekking vergroten door producten toe te voegen die met Linksys Mesh compatibel zijn. De MR9600 is zo eenvoudig te installeren met de Linksys-app dat je binnen enkele minuten 8K-video’s aan het streamen bent.  
 
Met de Linksys-app kan je ook zien welke apparaten verbonden zijn en het meest gebruik maken van wifi en bepaalde apparaten voorrang geven ten opzichte van andere apparaten. Creëer een apart wifi-netwerk met wachtwoordbeveiliging voor maximaal 50 gasten. Het wachtwoord kan heel eenvoudig gedeeld worden. Met de Ouderlijk Toezicht functie maak je internetgebruik veilig voor je kinderen, zelfs wanneer je niet thuis bent. Je kunt het internetgebruik beperken, de toegang tot ongewenste webinhoud voorkomen en de toegang tot het internet voor specifieke apparaten blokkeren.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE