BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Logitech bluetooth toetsenbord K380 US (Roze) / Toetsenbord reviews.

Minimalistisch en modern toetsenbord
Neem dit lichtgewicht Bluetooth-toetsenbord overal in huis of onderweg mee naar je werk in bijvoorbeeld je favoriete café. Typ waar je maar wilt dankzij de draagbare, minimalistische lay-out.
Een algemeen toetsenbord voor elk apparaat
De Logitech K380 is geschikt elk apparaat en elk besturingssysteem. De K380 Multi-Device maakt verbinding met alle draadloze Bluetooth-apparaten met ondersteuning voor een extern toetsenbord, zodat je naadloos kunt werken met Windows, Mac, Chrome OS, Android, iOS, en zelfs Apple TV. Het brengt automatisch toetsen in kaart, onthoudt snelkoppelingen en geeft je een vertrouwde indeling voor het platform van jouw voorkeur.
Typen en snel schakelen
Koppel maximaal drie apparaten tegelijkertijd, zelfs met verschillende besturingssystemen, en schakel tussen het typen door van apparaat naar apparaat met één druk op de knop. Begin bijvoorbeeld met het typen van een rapport op jouw laptop, schakel vervolgens over en typ een bericht op jouw smartphone of tablet. Zo eenvoudig.
Batterijlevensduur van 2 jaar
Maak je geen zorgen dat je batterijen snel leeggaan. De vooraf geïnstalleerde AAA-batterijen van dit toetsenbord gaan maar liefst twee jaar mee!

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE