BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Logitech draadloos toetsenbord Craft Advanced / Toetsenbord reviews.

Craft Advanced is een draadloos toetsenbord dat een eersteklas typervaring biedt en een veelzijdige invoerdraaiknop heeft die zich aanpast aan wat je maakt, waardoor je gefocust en in jouw creatieve flow blijft. Geschikt voor Windows en macOS.
Koppel tot drie apparaten
Vergeet rommelige bedrading; met dit toetsenbord werk je draadloos via de USB-A-ontvanger of via een Bluetooth-verbinding. Het bereik van het toetsenbord naar de receiver is 10 meter. Je kunt haast grenzeloos aan de slag op een opgeruimd bureau.
De nodige controle
De draaiknop voor creatieve input past zich aan de gebruikte app aan en geeft onmiddellijk toegang tot specifieke functies voor elke taak. Met de drukgevoelige knop beweeg jij je gevoelsmatig door het creatieve proces, wat voor een meer efficiënte en meeslepende workflow zorgt.
Slimme verlichting
Craft Advanced van Logitech komt tot leven met een verlichtingseffect wanneer het toetsenbord wordt ingeschakeld en de toetsen lichten op wanneer jouw handen dichterbij komen. De helderheid van de verlichte toetsen wordt automatisch aan de lichtomstandigheden aangepast.
Typ met moeiteloze precisie
Typ met zekerheid op een toetsenbord ontworpen voor efficiëntie, stabiliteit en precisie. De verhoogde toetsstabiliteit reduceert lawaai en optimaliseert het reactievermogen zodat je elke toetsaanslag voelt en niet hoort. De concave toetsen zijn ontworpen voor nauwkeurigheid, en met de details voor blind typen kun je de juiste toets makkelijk vinden zodat je nooit een toets (of een beat) hoeft te missen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE