BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Marshall draadloze hoofdtelefoon Minor II in-ear BT (Zwart) / Oordopjes via bluetooth reviews.

Minor II Bluetooth is een hardwerkende draadloze in-ear met Bluetooth Qualcomm aptX technologie. Met 12 uur draadloze speeltijd op een enkele lading en een innovatief oordopjessysteem met een verstelbare lus voor een geoptimaliseerde en ergonomische pasvorm.
Minor II Bluetooth is ontworpen om op zijn plaats te blijven zitten en de hele dag comfortabel te voelen. Hij is voorzien van op maat gemaakte 14,2 mm dynamische drivers die rijke hoge, heldere midden tonen en een heldere, gebalanceerde bas produceren die je het gevoel geven dat je in het middelpunt van de band staat. Het in-ear ontwerp biedt precies de juiste hoeveelheid geluidsisolatie, terwijl je toch je omgeving kunt horen.
Bluetooth 5.0 aptX connectiviteit 5.0
Bluetooth 5.0 met aptX-technologie geeft je een uitzonderlijke geluidskwaliteit en de vrijheid en het gemak om te bewegen met een draadloos luisterbereik van 10 meter.
12 uur draadloze speeltijd
Minor II Bluetooth houdt de muziek sterk met 12 uur draadloze speeltijd op een enkele lading. Zonder stroom en haast? Snel opladen betekent dat 20 minuten opladen de batterij twee uur speeltijd geeft. En met twee uur laden is de batterij helemaal vol.
Op maat gemaakte drivers
Minor II Bluetooth is voorzien van op maat gemaakte 14,2 mm dynamische drivers die rijke hoge, heldere midden tonen en een heldere, gebalanceerde bas produceren die je het gevoel geven dat je in het middelpunt van de band staat.
Ear-fit systeem
Minor II Bluetooth heeft een innovatief oordopjessysteem met een verstelbare lus voor een geoptimaliseerde en ergonomische pasvorm die licht in je oren rust.
Multi-directionele bedieningsknop
Met de Multi directionele bedieningsknop kan je gemakkelijk je muziek en telefoonfunctionaliteit bedienen.
Magnetische pauzefunctie
Pauzeer je muziek automatisch wanneer je de twee oordopjes magnetisch aan elkaar bevestigt. Eenmaal verbonden, gaat Minor II Bluetooth in een energiezuinige stand-by modus die volledig wordt uitgeschakeld na zes uur geen gebruik.
Telefoonfunctionaliteit
De eenvoudig te gebruiken telefoonfunctionaliteit maakt van de Minor II Bluetooth de perfecte multitasker. Draadloos een oproep beantwoorden, weigeren of beëindigen met de bedieningsknop. Met de ingebouwde microfoons kan je gesprekken voeren of spraakmemo's opnemen via je toestel.
Compact, duurzaam ontwerp
Minor II Bluetooth is een draadloze in-ear die net zo hard werkt als jij. Een getextureerde afstandsbediening en rubberen afwerking zorgen voor een duurzame, voelbare afwerking, terwijl het compacte formaat het gemakkelijk maakt om mee te nemen, ongeacht jouw reis.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE