BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Medion laptop E14409/MD62148 / Windows laptop reviews.

Deze 14 inch laptop is uitermate handig als je graag flexibel wilt zijn in gebruik. Daarnaast, is de laptop ook zeer bruikzaam door de krachtige i3 10e generatie processor. Hierdoor kan je taken vloeiend uitvoeren en wordt je gebruikerservaring positief gemaximaliseerd! Bovendien, ondersteund de 256GB SSD de laptop bij het opstarten zodat je niet lang hoeft te wachten en meteen jouw dag kunt beginnen.
35,6 cm (14″) HD+ Display
Perfecte beeldkwaliteit en helderheid. Een prima schermweergave van films, games en andere toepassingen met een perfecte beeldkwaliteit en helderheid.
Intel® Core i3-processor
De combinatie van de nieuwste 10e generatie Intel® Core i3-1005G1 processor en 4 GB DDR4-geheugen en een precisietouchpad zorgt ervoor dat je laptop al je werk en entertainment aankan.
256 GB SSD
Sneller dankzij SSD-technologie. De 256 GB SSD-harde schijf is supersnel en versnelt je systeem door de opstart- en laadtijd van het programma te verkorten. Je kunt dus direct aan de slag na het inschakelen van je computer.
8 GB DDR4-geheugen
Dankzij de hogere klokfrequentie werkt het DDR4 RAM van het systeem veel sneller en versnelt het de laadtijd van je programma's. Tegelijkertijd bespaart het DDR4-geheugen energie door een lagere spanning en is het veel efficiënter.
Betere videoconferenties
Je beschikt over een scala aan connectiviteitsopties, zodat je altijd toegang hebt tot de meest actuele informatie. Dual band WiFi 5 (802.11ac) zorgt voor snel internet. De camera en microfoons van deze laptop zijn bovendien geoptimaliseerd voor betere videogesprekken.
Genoeg poorten voor al je behoeften
Profiteer van de flexibele connectiviteitsopties in de vorm van drie USB type A-poorten, waaronder twee USB 3.1 Gen 1 en één USB 2.0. Via de HDMI-poort kun je bovendien een extern beeldscherm aansluiten.
Windows 10 Home (S mode)
Veiligheid en prestaties op het hoogste niveau. Doe wat je wilt doen, omdat het kan. Blader op het web of stream films met Microsoft Edge, kies je eigen cloud-opslag en download je favoriete apps met de veiligste Windows-ervaring ooit, thuis of onderweg.
Intel® UHD graphics brengt entertainment tot leven – dynamisch, vloeiend, helder
Intel® UHD graphics leveren verbluffende beelden in vloeiende Ultra-HD weergave. Ervaar hoe video's en populaire games tot leven komen met een dynamische, vloeiende helderheid. Dompel jezelf direct onder in gedetailleerde foto- en videobewerking. Krijg de visuele prestaties die je verwacht.
Intel® Wireless-AC9560 met Bluetooth 5.0-functie
Surfplezier in de hele woning. De moderne WiFi-AC-standaard is perfect als je gebruik maakt van streamingdiensten en wilt genieten van uw favoriete films in je hele huis. Draadloze gegevensoverdracht is zeer efficiënt en biedt hogere snelheden en een beter bereik. Of je nu foto's, muziek en films uploadt of downloadt, WiFi AC maakt alles sneller!

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE