BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Microsoft 2-in-1 laptop Surface Book 3 13 inch i7 512GB / Gaming laptop reviews.

De Surface Book 3 van Microsoft is dé uitkomst voor grafisch ontwerpers. Het 13,5 inch (34,3 cm) scherm kun je loskoppelen, waardoor je op je tablet kunt ontwerpen waar je maar wilt. Aangestuurd door de 10e generatie Intel® Core™ processor en dankzij de GXT 660 videokaart geniet je van een razendsnelle gegevensoverdracht waardoor je zware grafische programma’s met gemak kunt gebruiken.
Tot in detail
Ontwerp tot in het kleinste detail op het 13,5 inch PixelSense-scherm met een resolutie van 3000 x 2000 pixels en 267 pixels per inch. Je bent hierdoor verzekerd van een prachtige heldere weergave van foto’s en video’s.
Jouw draagbare studio
Beantwoord mails of surf op het internet op de laptop of koppel het scherm los en ontwerp met de tablet op je schoot. Het is ook mogelijk om het scherm 360 graden om te klappen, zodat je een standaard creëert voor je tablet. Met deze 2 in 1 laptop heb je ongelooflijk veel speelruimte.
Razendsnelle gegevensoverdracht
Deze Surface Book 3 wordt aangestuurd door de 10e generatie Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core-processor, multitasken tussen zware programma’s is hierdoor geen enkel probleem. Met 32GB intern geheugen, 512GB SSD-opslagcapaciteit en een NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q videokaart ben je verzekerd van een snel systeem.
Ga de hele dag door
De Surface Book 3 heeft een batterijduur van 15,5 uur bij normaal gebruik. Je kunt dus wel even voort zonder steeds dicht bij een stopcontact te hoeven zitten.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE