BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Microsoft 365 Business Standard (12 maanden) / Software reviews.

Microsoft 365 Business Standard. Bouw je bedrijf op
Krijg werk gedaan, terwijl je tegelijkertijd bescherming en meer efficiëntie biedt met Microsoft 365. Werk samen in realtime met professionele e-mail, onlineopslag en hulpprogramma’s voor teamwerk die altijd up-to-date zijn en je gegevens veilig helpen houden.
Maandelijkse updates
Krijg de nieuwste functies en mogelijkheden met volledig geïnstalleerde en altijd up-to-date versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint voor Windows of Mac, OneNote (functies verschillen) en Access en Publisher (alleen voor pc).
Verbinding en samenwerking
Krijg onmiddellijk toegang tot alles wat je teams nodig kunnen hebben, waaronder chat, inhoud, hulpmiddelen en mensen, met Microsoft Teams.
1 TB veilige cloudopslag per gebruiker
Bewerk en deel documenten, foto's en meer vanaf elke locatie op al je apparaten met 1 TB aan cloudopslag in OneDrive.
Web-apps en mobiele apps ontwikkelen
Ontwikkel snel aangepaste zakelijke apps voor het web en mobiel met Power Apps. Kies uit sjablonen of ontwerp ze helemaal zelf. Programmeren is niet nodig. Meer informatie
Intranet en teamsites
Informeer je bedrijf en betrek je medewerkers door ze te verbinden met inhoud, expertise en processen met teamsites via SharePoint. Laat van je horen op fraaie sites.
Werkstroomautomatisering
Maak automatische werkstromen tussen apps en services om meldingen te krijgen, bestanden te synchroniseren, gegevens te verzamelen en meer met Power Automate. Programmeren is niet nodig.
E-mail en agenda's
Krijg zakelijke e-mail via Outlook met een postvak van 50 GB per gebruiker en verzend bijlagen tot 150 MB.
Werkt op meerdere apparaten
Ontvang de volledig geïnstalleerde Office-apps op meerdere pc's/Macs, tablets en mobiele apparaten (inclusief Windows, iOS en Android)2.
Professionele digitale storytelling
Maak gemakkelijk interessante, interactieve webrapporten, presentaties, nieuwsbrieven, trainingen en meer met Sway.
Chatten en online vergaderingen
Communiceer via tekst, spraak of videogesprekken met Microsoft Teams. Houd vergaderingen op het web met schermdeling in één stap en HD-videogesprekken.
Intelligent zoeken en ontdekken
Ontdek inhoud en expertise in je hele organisatie met intelligent zoeken in al je gegevensbronnen, waaronder SharePoint, Delve en Office-apps.
Altijd beschikbaar
Je hoeft je geen zorgen meer te maken, omdat je weet dat je services gegarandeerd 99,9 procent beschikbaar zijn met een SLA met financiële garantie.
Ingebouwde beveiliging
Houd klantgegevens veilig met innovatieve beveiligingsprocedures met vijf beveiligingslagen en proactieve controle.
Makkelijk in te stellen
Implementeer en beheer Microsoft 365 in je hele bedrijf. IT-expertise is niet nodig. Je kunt in enkele minuten gebruikers toevoegen en verwijderen.
We helpen je graag
Vertrouw op Microsoft Ondersteuning voor antwoord per telefoon en chat, resources over procedures, en verbinding met andere Microsoft 365-klanten voor hulp bij de installatie en het snel oplossen van problemen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE