BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Mill elektrische radiator AB-H2000DN / Verwarming reviews.

Mill olieradiator AB-H2000DN is het grootste model in deze serie. Dit model is geschikt voor het warm houden van grotere ruimtes. Het heeft een geavanceerde dag/nacht programma, waarmee je de temperatuur kan verlagen als je thuis bent. Je kan hiermee tot zo een 25 procent van jouw energieverbruik besparen.
Anders dan andere olieradiatoren
Het verschil zit hem in de mooie vormgeving en de gesloten structuur rondom de olie gevulde “vinnen” aan de bovenkant. Dit creëert een enorm verschil in termen van het geven van warmte. Het ontwerp van de radiator zelf zorgt ervoor dat de hete lucht sneller stijgt en waardoor dit resulteert in een snellere en efficiëntere warmteverdeling in de kamer. Dit wordt Heat Boost Technologie genoemd.
Extra’s
Dag programma: Heeft betrekking op de temperatuur tijdens de werkdagen, zodat tijdens werkuren de temperatuur lager ingesteld kan worden. Het aantal in te stellen uren is maximaal 12 uur. Het is daarnaast alleen mogelijk om een gelijke temperatuur in te stellen die geldt voor alle werkdagen.
Nachtprogramma: Heeft betrekking op de temperatuur tijdens de nacht op alle dagen. Hier dien je het 1 keer op de actuele tijd in te stellen, bijvoorbeeld om 22.30 uur ’s avonds. Daarna onthoudt hij deze instelling en zal hij elke avond de ingestelde temperatuur hanteren.
De Mill Oil radiator heeft bovendien omvalbeveiliging voor extra veiligheid .
Materiaal van de radiator is van aluminium, dit zorgt voor extra kwaliteit.
Je kan kiezen uit 3 warmtestanden, namelijk: 800, 1200 en 2000 Watt.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE