BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de MSI monitor OPTIX MAG322CQR / Gaming monitor reviews.

Wees getuige van je epische strijd met de MSI Optix MAG322CQR gebogen gamingmonitor. De MSI Optix MAG322CQR is uitgerust met de 2560 x 1440 WQHD-resolutie en het baanbrekende verversingssnelheidspaneel van 165 Hz, en legt elk moment vast terwijl je je tegenstanders uitschakelt. Met de FreeSync-technologie biedt MSI Optix MAG322CQR gamers de boeiende, tearing-vrije spelervaring. Wil je genieten van je games zoals ze bedoeld zijn om van te genieten? MSI Optix MAG322CQR gebogen gamingmonitor is speciaal voor dat doel ontworpen.
165hz verversingssnelheid + 1ms reactietijd
Optix-monitoren zijn uitgerust met een verversingssnelheid van 165 Hz en een VA-paneel met een reactietijd van 1 ms, wat het meeste voordeel oplevert bij snel bewegende spelgenres zoals first-person shooters, vechters, racesims, realtime strategie en sport. Dit type games vereist zeer snelle en nauwkeurige bewegingen, die een ultrahoge verversingssnelheid en een snelle reactietijdmonitor jou een voorsprong op de concurrentie geven.
Personaliseer je gaming rig
Pas jouw eigen kleurenschema aan en stel het in via de MSI GAMING APP. Met MSI Mystic Light zorgen de RGB-lampen van de Optix MAG322CQR voor een zacht omgevingslicht dat gemakkelijk kan worden gesynchroniseerd met elk ander Mystic Light-compatibel gamingproduct. Selecteer een van de kleuren uit het palet met jouw smartphone of de Mystic Light-app om jouw systeemstijl aan jouw smaak aan te passen.
Op maat gemaakt voor de perfect fit
De MSI Optix Gaming-monitor is gebouwd om jouw gamesessies zo comfortabel mogelijk te maken. Met aanpassingen aan kantelen, draaien en hoogte, verander eenvoudig de positie van de gaming-monitor voor maximale ergonomie en een optimale kijkervaring.
Van rand tot rand
Geniet dankzij de supersmalle bezel van de best mogelijke beleving in de nieuwste games met een 180-graden opstelling met meerdere monitoren. Geniet van een betere continuïteit tussen schermen tijdens het spelen van games, werken of algemeen computergebruik.
178 graden wijde kijkhoek
Door een grote kijkhoek te hebben, hebben MSI-gamingmonitors meer speelruimte om jouw monitor in jouw opstelling te plaatsen zonder de optimale kijkervaring op te geven. Kleuren en details blijven onder meer hoeken scherp in vergelijking met andere monitoren met minder grote kijkhoek.
Tear free, stutter free, vloeiend gamen
Gamen mag geen keuze zijn tussen schokkerige gameplay of gebroken frames. Met gamingmonitoren uit de MSI Optix-serie hoeft dat niet zo te zijn. Krijg vloeiende, artefactvrije prestaties bij vrijwel elke framerate met AMD FreeSync-technologie.
* Opmerking: voor FreeSync-technologie zijn een monitor en AMD Radeon-graphics vereist, beide met FreeSync-ondersteuning.
Anti-flicker technologie
Generieke beeldschermen hebben normaal gesproken een flikkersnelheid van ongeveer 200 keer per seconde, wat met het blote oog niet waarneembaar is, maar na verloop van tijd vermoeidheid kan veroorzaken. MSI Anti-Flicker-technologie zorgt voor een zeer comfortabele kijkervaring door het verminderen van de hoeveelheid flikkering.
Reductie van blauw licht
Optix-monitoren zijn geoptimaliseerd om minder blauw licht te produceren dat door de monitor wordt weergegeven, zodat u langere tijd kunt gamen zonder vermoeide ogen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE