BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de MSI monitor Optix MAG342CQRV / Gaming monitor reviews.

De MAG-serie is gevormd door strenge kwaliteitstesten en is ontworpen om een symbool te zijn voor stevigheid en duurzaamheid. Het is gericht op het bieden van de beste gebruikerservaring en heeft een eenvoudig installatieproces in combinatie met een vriendelijke gebruikersinterface, waardoor het de beste keuze is voor beginnende gamers. 
  
De MSI MAG342CQRV Curved Gaming™ monitor is een 3440×1440 scherm met een 100hz verversingssnelheid en 1ms reactietijd. Met de geïntegreerde Adaptive-Sync, kan de MAG342CQRV de verversingssnelheid van het scherm evenaren met je videokaart voor ultrasoepele gameplay.  
  
Dé monitor voor elke startende gamer 
De MAG342CQRV is uitgerust met een VA-paneel dat uiterst geschikt is voor snel bewegende spelgenres zoals first person shooters, vecht, racing, real-time strategie en sport games. Dit soort games vereisen zeer snelle en nauwkeurige bewegingen, waarbij een ultrahoge verversingssnelheid en snelle reactietijd je het voordeel zal geven. 
 
Deze gaming monitor heeft meer kleurdekking in vergelijking met algemene monitoren. De kleuren en details van de gameplay zien er realistischer en verfijnder uit, waardoor je volledig in het spel kan opgaan. Door de brede kijkhoek blijven kleuren en details scherp. Samen met de superdunne rand, kan je met gemak een multi-monitor opstelling maken. Geniet van een betere continuïteit tussen de schermen tijdens het spelen van games, werken of algemene computergebruik. 
 
Personalisatie 
De MSI Mystic Light verzorgt een zacht omgevingslicht via de backlight van je monitor. Deze kan gemakkelijk worden gesynchroniseerd met elk ander product wat Mystic Light ondersteund. Selecteer een van de kleuren uit het palet met behulp van de Mystic Light App om je systeemstijl aan te passen aan je smaak. Of zet gewoon de echo aan en laat de backlight dansen op de muziek die je afspeelt. 
 
Deze gaming monitor is gebouwd om het gamen zo comfortabel mogelijk te maken. Door de mogelijkheid voor kantelen (-5°~20°), zakken en verhogen (0~90mm) en draaien (-30~30mm) kun je de positie van de monitor eenvoudig veranderen voor een maximale ergonomie en optimale kijkervaring.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE