BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de MSI QHD gaming monitor Optix MAG274QRF-QD / Gaming monitor reviews.

Visualiseer je overwinning met de MSI Optix MAG274QRF-QD eSports gaming monitor. Uitgerust met een 165hz Refresh rate en 1ms GTG response time panel zal de Optix MAG274QRF-QD je de competitieve voorsprong geven die je nodig hebt om je tegenstanders neer te halen. De WQHD (2560×1440) hoge resolutie en de Quantum Dot technologie zullen je betoverende beelden laten ervaren.
Verbluffende kleurenweergave
Dankzij de Quantum Dot-technologie ervaar je betoverende beelden die barsten van een duizelingwekkend scala van meer dan een miljard kleuren, die dankzij de intelligente processor elk worden geüpscaled naar een ongelooflijke helderheid. Quantum dots zijn nanokristallen die in staat zijn licht te absorberen. Wanneer ze door licht worden geraakt geven ze een zeer nauwkeurige kleur af en zorgen ze voor realistische beelden. Geniet van elke scène alsof je erin leeft met de meest nauwkeurige kleurweergave.
Zie elk moment op zijn helderst
De Optix-serie gaming-monitor is uitgerust met een IPS-paneel dat geen beeldvervorming en minimale kleurverschuivingen produceert wanneer vanuit verschillende hoeken wordt gekeken. Bovendien biedt het IPS-paneel heldere beelden en optimaliseert het onmiddellijk de schermkleur en helderheid, zodat je optimaal van elke scène kunt genieten.
Kijk breder, vecht beter
De Optix serie eSports gaming monitor is voorzien van een WQHD paneel dat een resolutie ondersteunt tot 2560×1440. Dit 16:9-paneel stelt gamers in staat grotere gamescènes te bekijken in vergelijking met andere traditionele FHD-panelen, en geeft hen een voorsprong op andere concurrenten.
Razendsnelle gameplay
Optix-monitoren zijn uitgerust met een 165hz verversingssnelheid en een 1ms GTG reactietijd paneel dat het meeste voordeel biedt in snel bewegende game genres zoals first person shooters, fighters, race sims, real-time strategie en sport. Dit soort games vereisen zeer snelle en precieze bewegingen, waarbij een monitor met een ultrahoge verversingssnelheid en snelle responstijd je een voorsprong geeft op je concurrenten.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE