BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Mysoda bruiswatertoestel Toby TB001F-B (Zwart) / Sodastream reviews.

Met de Mysoda Toby maak je zelf van kraanwater bruisend water en frisdrank in een handomdraai. Met het bruiswatertoestel van Mysoda ben je op een stijlvolle manier bewust bezig met het milieu. Door het gebruik van je Mysoda bespaar je plastic afval door de herbruikbare flessen.
Gemaakt van duurzaam biocomposiet
Mysoda is de meest milieuvriendelijke manier om van jouw bruisend water te genieten. Mysoda Toby wordt gemaakt van biocomposiet wat voor bijna 100% komt uit natuurlijke grondstoffen. Het is net zo sterk als plastic, maar is dus niet schadelijk voor de planeet. Het is 60% Polypropyleen (gemaakt van ruwe tallolie) en 40% houtvezel. Beide grondstoffen zijn bijproducten van zagerijen pulpindustrieën.
Gemakkelijk te bedienen
Maak gemakkelijk je eigen bruiswater door de fles in de machine te klikken. MySoda heeft geen elektriciteit nodig en is stil in gebruik.
CO2 gas cilinder
Het apparaat werkt op een CO2 gas cilinder, deze wordt standaard meegeleverd met het apparaat. Alle in de markt verkrijgbare CO2 gas cilinders passen op dit bruiswatertoestel, je kan zowel 60 als 130 liter cilinders gebruiken. Het antivries mondstuk van de Toby maakt de carbonatie van zeer koud water mogelijk

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE