BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Nacon draadloze controller Revolution Unlimited Pro Call of Duty / Controller reviews.

Bedien jouw games op de PC of PlayStation 4 met de draadloze controller Revolution Unlimited Pro van Nacon. Deze eSports draadloze PS4-gamcontroller met een uniek Call of Duty-design is ontworpen voor competitieve games en kan volledig worden aangepast via de meegeleverde software voor prestaties op maat. De controller en al zijn accessoires kunnen eenvoudig worden vervoerd in de bijgeleverde stevige opbergkoffer.
Stel jouw eigen voorkeuren in
Pas eenvoudig de gevoeligheid van de sticks aan dankzij de verwisselbare koppen (concaaf of convex) en schachten (verschillende diameters). Houd je van een zwaardere controller? Voeg extra gewichten toe aan de handgrepen van de controller. De Revolution Unlimited Pro biedt alle aanpassingsmogelijkheden, zowel handmatig als via software, die concurrerende spelers nodig hebben. Kies jouw favoriete gameprofielen in de modi PS4-Advanced en PC-Advanced die met de bijgeleverde software zijn aangemaakt. Met button mapping, responscurve voor de linker- en rechterstick, stick en as-inversie, gevoeligheid voor dode zones voor elke trigger en trillingsintensiteit zijn de aanpassingsmogelijkheden eindeloos. Je kan zelfs de kleur en helderheid van de achtergrondverlichting van de rechter stick wijzigen voor een echt gepersonaliseerde look!
Speel draadloos of bedraad
De Nacon Revolution Unlimited Pro is met een draadloze gamemodus de ideale keuze voor de meest veeleisende gamers. Maak een draadloze verbinding met een bereik van 7 meter mogelijk met de Bluetooth USB-ontvanger, of kies voor de bedrade modus met de meegeleverd USB-C-kabel.
Bedien je games optimaal
De controller bevat een headset-aansluiting voor chat- en audiofuncties in beide communicatiemodi. Met de bedieningselementen aan de onderkant van de controller kan je snel het volume van de headset, de gamemodus (1 – PS4, 2 – PS4-gebalanceerd, 3 – PC-gebalanceerd) en de communicatiemodus van de controller aanpassen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE