BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Nacon gaming headset RIG 400 HX Dolby Atmos (Xbox One) / Xbox headset reviews.

Ongeëvenaarde geluidskwaliteit, comfort en gemak tijdens het gamen, dat is wat je krijgt met de RIG 400HX gaming headset met het revolutionaire Dolby Atmos. Deze gaming headset voor de Xbox One laat je op een nieuwe manier genieten van je favoriete games. De 360 graden Dolby Atmos techniek zorgt ervoor dat je je games beleeft alsof je er middenin zit!
Zoek je een duurzame gaming headset met krachtig geluid, microfoon met noise-cancelling en bediening in het snoer? Dan is de RIG 400HX Atmos dé headset die jouw gameplay nóg beter gaat maken.
RIG 400HX Atmos headset: voor de echte gamer
De high sensitivity drivers van 40mm zorgen ervoor dat je explosies, gevechten en andere acties ervaart alsof je er middenin zit. De geluidswerende oorschelpen zorgen er bovendien voor dat je niet wordt afgeleid door andere zaken als je net lekker middenin je spel zit. De microfoon met noise-cancelling maakt dat je altijd klaar bent voor actie over de chat en je teamgenoten jouw instructies luid en duidelijk meekrijgen. Het flexibele, lichtgewicht frame van de gaming headset zorgt voor comfort tijdens het spelen. Zelfs tijdens lange sessies kun je je hierdoor volledig op je game focussen.
Ervaar je games optimaal met Dolby Atmos
Vergeet stereo en surround sound, Dolby Atmos is de nieuwste techniek waarmee je jouw game-ervaring naar een hoger niveau tilt. Waar het geluid bij stereoheadsets van twee kanten komt en bij surround sound van 5 tot 7 punten, ervaar je met Dolby Atmos het geluid van je game vanaf alle kanten. Deze 360 graden techniek brengt iedere game tot leven; je hoort letterlijk je vijanden dichterbij komen. Het mooie aan Dolby Atmos is dat de geluiden uit je spel levensecht klinken; ieder geluidje, elke beweging, en iedere nuance kun je precies zo laten klinken zoals jij het graag wil.
Gaming headset voor Xbox One
De RIG 400HX Atmos is gemaakt voor de Xbox One, maar werkt ook op andere apparaten. Je kunt ‘m bijvoorbeeld ook prima gebruiken op je laptop of pc.
Wil jij je games beleven alsof je er middenin zit en vereist jouw favoriete spel optimale focus? Dan is deze RIG 400HX gaming headset met Dolby Atmos een ideale headset voor jou.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE