BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Nanoleaf Canvas uitbreidingspakket 4 panelen / Lampen reviews.

Uitbreidingspakket van 4 panelen voor je bestaande Nanoleaf Canvas wanddecoratie. Heb je nog geen Nanoleaf Canvas? Begin dan met een Nanoleaf Canvas Smarter Kit. Deze uitbreiding werkt NIET zonder een Smarter kit!Met Nanoleaf Canvas kun je eenvoudig je eigen verlichtings meesterwerk maken. Nanoleaf Canvas bestaat uit aanraakbare LED-lichtvakken die aan elke kant met elkaar verbonden zijn je bent hierin vrij om je eigen ontwerp te maken. Of het nu gaat om het creëren van een slimme 'smart art'-decoratie boven de bank of een kleurrijke feestwand in de kelder, het toevoegen van een serieuze flair aan je huis is nu een fluitje van een cent. De Light Squares zitten boordevol hightech features zoals eenvoudige integratie met je Smartjome omgeving, touch control en ingebouwde muzieksynchronisatie. Eenvoudig te monteren op niet-poreuze oppervlakken met de meegeleverde “boorvrije” montageoplossing en het kenmerkende modulaire en uitbreidbare ontwerp.
Gebruik het om:
creëren van kleurrijke wanddecoraties
Stijlvolle kleurveranderende lampen integreren in je Smarthome omgeving
Rustig wakker worden met gepersonaliseerde lichtpatronen
Je toch al ultieme battlestation of oase van persoonlijke productiviteit naar een hoger niveau tillen
Eigenschappen & Voordelen
Met de multi-touchbediening kun je de panelen bedienen door ze met de handpalm aan te raken.
Modulair ontwerp met mechanische koppelingen maakt het mogelijk om bijna elke vorm te creëren.
Energiezuinige, duurzame LED-verlichting helpen het energieverbruik te verminderen en besparen je geld.
Compatibiliteit met populaire slimme thuisplatformen stelt je in staat om uw verlichtingservaring oneindig te personaliseren.
Geïntegreerde audiosensor zorgt ervoor dat je lichten kunnen reageren op geluid, waardoor een geheel nieuwe ervaring rond muziek en/of gaming wordt gecreëerd.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE