BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Nest Hello videodeurbel / Deurbellen reviews.

Weet wie er voor je deur staat
De Nest Hello kan een melding sturen wanneer iemand aanbelt of wanneer hij een persoon, beweging of geluid waarneemt. Bij meldingen op je telefoon ontvang je ook een foto, zodat je snel kunt zien wat er aan de hand is.
Praten en luisteren in HD
Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. Of gebruik ‘snelle reacties’. Je kiest dan een van de vooraf opgenomen reacties in de app en laat de Nest Hello het woord voor je doen.
Dag en nacht live HD-videobeelden
Met HDR en Nachtzicht levert de Nest Hello dag en nacht haarscherpe, heldere beelden. Hij laat je alles zien: mensen van top tot teen of pakketjes op de grond. Bekijk op elk gewenst moment de live videobeelden of een overzicht van momentopnamen in de afgelopen drie uur om te zien wat je hebt gemist.
Stiltetijd
Zet de bel uit via de Nest-app en voorkom dat je baby wakker wordt of de hond gaat blaffen. Je ontvangt dan nog wel meldingen op je telefoon.
Compatibiliteit
Je hebt er een bedrade deurbel, een bel en de juiste transformator voor nodig. Raadzaam is de compatibiliteit van je huis voor aankoop te controleren.
Als je al een abonnement hebt op Nest Aware kan de videobel je zelfs vertellen of het iemand is die je kent (of niet).
In de Nest Hello verpakking
Bij aankoop van een Nest Hello videobel krijg jij het volgende mee: de videodeurbel, belaansluiting, wig van 15 graden, ontgrendelaar, steenboor, raamsticker, montagesteun, verlengdraden, pluggen, schroeven en een startershandleiding.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE