BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Netgear mobiele hotspot AC797 Aircard / Router reviews.

Betrouwbaar en snel LTE-internet
Als u op zoek bent naar hogere snelheden die beschikbaar zijn op het draadloze netwerk in uw omgeving, is de NETGEAR AC797 mobiele hotspot de ideale oplossing voor een betrouwbare verbinding. Verbind maximaal 32 WiFi-apparaten en deel de hogere draadloze internetsnelheden met iedereen in uw gezin.
Deelbare wifi-verbinding voor reizen en avonturen
De NETGEAR AC797 mobiele hotspot beschikt over snelle mobiele wifi-internetsnelheden en een accu die lang meegaat, zodat u en uw gezin overal de ultieme internetbeleving kunnen beleven. Deze mobiele hotspot ondersteunt de binnenlandse en internationale roaming-banden van uw serviceprovider, zodat u uw persoonlijke wifi overal in de stad kunt meenemen, of zelfs wanneer u op wereldreis bent.
Uw eigen, beveiligde netwerk op zak
In tegenstelling tot openbare wifi biedt de NETGEAR AirCard 797 mobiele hotspot een zeer veilige verbinding met uw eigen met een wachtwoord beveiligde wifi, toegangscontrole, gastnetwerk en andere beveiligingsmaatregelen, zoals een firewall en poortfilters. U kunt nu uw vertrouwelijke zakelijke en persoonlijke gegevens beschermen met uw eigen betrouwbare netwerk.
De hele dag stroom
Blijf overal productief met sneller e-mailen, delen, surfen en streamen. De accu van de AC797 mobiele hotspot gaat tot 11 uur mee op één acculading.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE