BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Next Level Racing Flight Stand / Racestoel reviews.

Belangrijkste kenmerken:
Kan zowel gebruikt worden als vlieg- of racestandaard
Gas en joystick kunnen aan beide kanten gemonteerd worden
Compatible met alle grote merken, zoals Logitech, Thrustmaster en CH Products
Talrijke accessoires zodat je kan blijven upgraden naar de ultieme vlieg- of racecockpit
Next Level Racing Flight Stand
Eindelijk, een superstevige standaard voor simpiloten die compatible is met alle grote vluchtcontrollers en aanpasopties om iedereen te behagen. Beperk je niet tot het aanpassen van je bureau of tafel, maar krijg de volledige flight sim ervaring met de Next Level Racing Flight Stand. Het gepatenteerde ontwerp ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is bovendien stevig en geeft je een realistische positionering dankzij de vele aanpassingsopties.
Gebouwd om stevig te zijn
De Next Level Racing Flight Stand is gebouwd om stevig en duurzaam te zijn. Dankzij plaatverstevigingsopties is de Flight Stand stevig genoeg om al je elektronica een plaats te geven. Gebruik de Flight Stand met vertrouwen, wetende dat je een geoptimaliseerd en volledig operationele cockpit hebt om de lucht mee te verkennen.
Compatibility
De Flight Stand is compatible met apparatuur van alle grote merken, zoals Thrustmaster en Logitech. Perfect voor gebruikers die hun gear naar het volgende level willen trekken, mede dankzij de Next Level Racing accessoires die beschikbaar zijn om je Flight Stand te upgraden naar de Next Level Racing Flight Simulator Cockpit zoals gebruikt door onder andere Saitek HQ USA, Bristols Department of Aerospace Engineering, Australian en British Air Force Cadets.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE