BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Panasonic compact camera DC-TZ95EG-K / Compact camera reviews.

Klein maar krachtig
Met een 30x optische zoom is de Lumix TZ95 de ideale reisgenoot. De camera beschikt over een 20.3-megapixel sensor met hoge resolutie, 4K Photo en Video, snelle burstopnames en een reeks andere handige functies, waarmee je alle geweldige momenten van het leven vast kan leggen, om ze nooit meer te vergeten.
Lumix TZ95
De compacte camera in zakformaat wordt geleverd met een krachtige LEICA-zoomlens, variërend van groothoek tot tele van 24mm tot 720 mm en een hoogwaardige 20.3 MP MOS-sensor. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om reismomenten perfect vast te leggen.
Van wijd tot dichtbij
Als je gewoon niet dichterbij kunt komen, helpt de krachtige 30x optische zoomlens van de LUMIX TZ95 je om de foto te maken. Met een LEICA DC-lens biedt zijn krachrige zoom ongelooflijk veel flexibiliteit, variërend van 24 mm tot 720 mm.Perfect voor het vastleggen van bezienswaardigheden; zowel dichtbij als ver weg.
Perfect zicht in elk licht
Soms maakt fel zonlicht zelfs de helderste cameraschermen moeilijk om te zien. De LUMIX TZ95 beschikt over een 2.330K Live View Finder met een hoge vergroting van 0.53x (35 mm equivalent) die automatisch wordt ingeschakeld wanneer je de camera naar je oog tilt, zodat je elk detail kunt zien en de foto kut maken zoals je wilt.
Leg het perfecte moment vast
Met de unieke 4K-Photofunctie leg je het perfecte moment vast door een frame uit een video-opname van 30 frames per seconde te selecteren en het op te slaan als een 8-megapixel beeld met hoge resolutie. Mis nooit meer dat perfecte fotomoment!
180 graden kantelbaar voor Panorama Selfie
Met een 180 graden kantelbaar touchscreen maak je de perfecte selfie. Met de Panorama Selfie-modus kun je zelfs vrienden uitnodigen om deel uit te maken van het beeld en een indrukwekkend landschap als achtergrond gebruiken.
Fotografeer nu en stel het focusput later in
Door de 4K technologie van Panasonic maak jij uit waar je de focus wilt hebben, zelfs na het nemen van de foto. De Post Focus functie geeft je de mogelijkheid om een scene vast te leggen en vervolgens het gebied te selecteren dat je scharp wilt hebben. Met de Focus Stacking functie kun je zelfs eenvoudig meerdere focuspunten samenvoegen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE