BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Philips flessenwarmer Avent SCF355/00 / Babyverzorging reviews.

Philips Avent flessenwarmer SCF355/00
Ook wanneer je haast hebt, warmt deze Philips Avent-flessenwarmer je melk snel en gelijkmatig op in slechts 3 minuten. Eenvoudig te bedienen en beschikt over een handige ontdooistand. Kan ook worden gebruikt om babyvoeding te verwarmen.
Verwarmt babyflessen in slechts 3 minuten
De flessenwarmer verwarmt 150 ml melk in slechts 3 minuten.
Verwarmt snel en gelijkmatig
De flessenwarmer verwarmt snel en gelijkmatig. Doordat de melk tijdens het verwarmen voortdurend circuleert, ontstaan er ook geen hete plekken.
Stand voor geleidelijke ontdooiing voor babyflessen
De flessenwarmer is voorzien van een handige ontdooistand. Veiliger dan het ontdooien in de magnetron en handiger dan het gebruiken van water: je hoeft alleen de juiste stand te selecteren om bevroren melk of babyvoeding te ontdooien.
Ook te gebruiken om babyvoeding op te warmen
Net als voor babyflessen kun je de flessenwarmer ook gebruiken om babyvoeding geleidelijk en gelijkmatig op te warmen.
Geschikt voor (bewaar)flessen van Philips Avent
De flessenwarmer is geschikt voor alle Philips Avent-flessen en bewaarflessen. Je kunt de flessenwarmer gebruiken om (bewaar)flessen te verwarmen.
Eenvoudig te bedienen met handige gids met verwarminstructies
Je hoeft alleen aan de knop te draaien om de babyflessenwarmer in te schakelen en je verwarminsteling te selecteren. De flessenwarmer wordt geleverd met een handige tabel met verwarminstructies zodat je eenvoudig kunt bepalen hoe lang het verwarmen duurt.
Houd de melk warm
Melk of babyvoeding wordt langzaam opgewarmd en vervolgens warm gehouden op de juiste temperatuur. Zo is de melk altijd gebruiksklaar wanneer je het nodig hebt.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE