BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Philips foodprocessor HR7310 (Wit) / Foodprocessor reviews.

Houd je van gezonde, huisgemaakte maaltijden, maar heb je een drukke planning? Dan is de Philips Daily Compact-keukenmachine iets voor jou. We hebben deze compacte collectie speciaal ontworpen voor de hectiek van het dagelijks leven. Hiermee bereid je snel en gemakkelijk heerlijke gerechten.
Moeiteloos verwerken
De krachtige motor verwerkt eenvoudig verschillende ingrediënten zoals brooddeeg en harde groenten, kaas en chocolade. Snijden en hakken verloopt ook moeiteloos.
Snelle voorbereiding
Snelle voorbereiding met grote vultrechter voor zo min mogelijk vooraf snijden.
Handig alles-in-één apparaat
Met meer dan 16 functies is er geen limiet op wat je kunt maken: maaltijden, brood, sauzen en nog veel meer. Gebruik de hoogwaardige multifunctionele accessoires om ingrediënten te hakken, pureren en malen met het S-mes, of snijden en hakken met de 2-in-1-schijf. Laat jouw stemming bepalen of je gaat kloppen, kneden of nog iets anders.
Gekleurde aanwijzingen voor snelheid
Gebruik het accessoire en de snelheid met dezelfde kleur voor perfecte resultaten, keer op keer. Gebruik snelheid 1 voor het kloppen van slagroom, eieren, het maken van gebak en brooddeeg. Snelheid 2 is ideaal voor uien snijden, vlees malen, smoothies maken en nog veel meer.
Kleiner gebruiksoppervlak
De compacte Daily-keukenmachine neemt minder ruimte in op jouw aanrecht en is toch volledig uitgerust met alle essentiële keukenhulpjes, die je allemaal eenvoudig in de kom kunt opbergen. Snelle en eenvoudige montage van alle onderdelen.
Roestvrijstalen 2-in-1-schijven
Ergonomische schijf met twee zijden maakt het gemakkelijk om te snijden met de ene kant en te raspen met de andere kant!
Maak tot 5 porties tegelijk
Met de grote kom van 2,1 l (1,5 liter capaciteit) kan je tot wel 5 porties soep in één keer mixen. Alle accessoires kunnen in het bovendeel van de vaatwasmachine zodat ze weer snel schoon zijn.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE