BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Philips kruimelzuiger Mini Vac FC6149/01 / Kruimeldief reviews.

De Philips kruimelzuiger MiniVac FC6149/01 is de ideale partner voor het schoonmaken in huis en in de auto. De goedgevormde mond van de Philips MiniVac is speciaal ontworpen om ook de kleinste stofdeeltjes moeiteloos op te nemen. De vorm zorgt ervoor dat ook moeilijk bereikbare plekken grondig kunnen worden gereinigd.
Filtersysteem met meerdere fasen
Het cyclonische systeem zorgt ervoor dat het vuil wordt opgezogen en binnen in de stofkamer blijft ronddraaien zodat de optimale zuigkracht behouden blijft. Het 2-fasenfiltersysteem zorgt ervoor dat het vuil, eenmaal binnen, niet meer naar buiten kan. Het eerste filter blokkeert het meeste vuil, terwijl het tweede filter de fijnere stofdeeltjes opvangt. Zo ben je ervan verzekerd dat het echt hygiënisch schoon is.
Oplaadstation
Je kunt me MiniVac eenvoudig opbergen en opladen met het meegeleverde oplaadstation die je aan de muur kunt bevestigen of gewoon op tafel zet. Hier kun je ook alle accessoires bewaren, dan heb je ze altijd bij de hand. Dankzij de krachtige batterijen is de kruimeldief altijd klaar voor gebruik.
Accessoires voor alle klussen
De Philips FC6149/01 wordt geleverd met alle accessoires die je nodig hebt voor de verschillende schoonmaak klussen is huis of in de auto. De verpakking bevat een kleine en een grote borstel, klein en groot spleetmondstuk en een lange slang; ideaal voor het schoonmaken van de meest onbereikbare plekken. Zo Bereik je écht alle plekken.
Met handige autoaansluiting
De Philips MiniVac is perfect voor het schoonmaken van de auto. Naast alle meegeleverde accessoires is er ook een handige autoaansluiting, hiermee kun je zonder onderbreking de hele auto schoonmaken. Er wordt ook een opbergtas meegeleverd zodat je de stofzuiger ook gemakkelijk in de auto kunt bewaren.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE