BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Philips scheerapparaat SP9820/12 / Scheerapparaat reviews.

De Philips SP9820 Prestige scheert elke haar uitzonderlijk kort af, zelfs bij een baard van 7 dagen. Het scheerapparaat glijdt comfortabel over jouw huid, met als resultaat een ultieme gladheid die je raakt en voelt.
NanoTech-precisiemesjes
De NanoTech-precisiemesjes zijn versterkt met nanodeeltjes en langdurig scherpe randen. Ze snijden haren uiterst precies af voor een ultiem glad resultaat.
Optimaal huidcomfortsysteem
Met het optimale huidcomfortsysteem scheer je zeer efficiënt, zelfs met een langere baard tot 7 dagen. De nieuwe, bredere en rondere openingen pakken meer haren per keer, waardoor minder scheerbewegingen nodig zijn.
Multi-direction ContourDetect
Voor een extreem glad resultaat. De Multi-direction ContourDetect-scheerkop volgt de contouren van jouw gezicht en pakt zelfs de moeilijkste haren.
Persoonlijke Comfort-instellingen
Personaliseer je scheerbeurt door te kiezen tussen 3 verschillende comfortstanden: Sensitive- voor een zachte, grondige scheerbeurt. Normal: voor een grondige, dagelijkse scheerbeurt. Fast- voor een snelle scheerbeurt waarmee je tijd bespaart.
SkinComfort-ringen
Ervaar een ultiem gladde en soepele scheerbeurt dankzij de SkinComfort-ringen met anti-wrijvingscoating. Hierdoor glijdt het scheerapparaat ongekend soepel over jouw huid.
BeardAdapt-sensor
De BeardAdapt-sensor controleert 15 keer per seconde de haardikte en past hierop het vermogen automatisch aan.
Aquatec voor nat en droog scheren
Kies hoe je het liefst scheert. Met Aquatec Wet & Dry kan je kiezen voor een droge scheerbeurt of voor een natte scheerbeurt met gel of schuim, zelfs onder de douche.
Eenvoudig schoon te maken
Maak het scheerapparaat grondig en eenvoudig schoon onder de kraan dankzij de speciaal ontworpen binnenkamer. Open gewoonweg de scheerkop en spoel beide zijden af onder stromend water om het apparaat perfect schoon te krijgen.
SmartClick-precisietrimmer
Maak jouw look af met de SmartClick precisietrimmer, ideaal voor het onderhouden van je snor en het trimmen van je bakkebaarden.
Lithium-ionbatterij
Laad het scheerapparaat in één uur op. De krachtige lithium-ionbatterij zorgt ervoor dat het scheerapparaat jarenlang even sterk blijft.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE