BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Philips steelstofzuiger XC4201/01 / Steelstofzuiger reviews.

Met de Philips snoerloze steelstofzuiger XC4201/01 maak je snel en comfortabel schoon. Dankzij het compacte en lichte ontwerp kan de stofzuiger helemaal plat op de grond komen om zo ook de moeilijk bereikbare plekken te reinigen. Je pakt hem er makkelijk even bij met het volledige gewicht van 2,2 kg en de losse kruimelzuiger die slechts 800 gram weegt.
Dubbel opvangsysteem
Het stof dat wordt opgezogen komt terecht in twee verschillende stofbakken. De grovere deeltjes worden opgevangen in de stofbak in het mondstuk, de fijnere deeltjes worden opgeslagen in de stofbak van de kruimelzuiger met meerlaagse filtering. Beide bakken zijn eenvoudig met één klik te legen.
Krachtige motor en mondstuk
De digitale motor zorgt voor een grondige reiniging op alle harde vloeren. Het speciale gemotoriseerde mondstuk beschikt over een antiklitfunctie en is gemakkelijk schoon te maken.
Compact ontwerp
De steelstofzuiger is met zijn lichte en compacte ontwerp geschikt voor ieder huishouden. Bevestig de stofzuiger aan de muur met de bijgeleverde houder, of haal hem uit elkaar waardoor de steelstofzuiger zelfs in een lade past.
99% Filtering van stof
Het speciaal ontworpen drielaagse ltratiesysteem vangt tot wel 99% van de microdeeltjes zo klein als 0,3 um op. Hierdoor ben je verzekerd van een schone gezonde omgeving.
Gebruiksduur van 30 minuten in de standaardmodus
De krachtige batterijen zorgen voor een gebruiksduur van 30 minuten in de standaardmodus. De turbomodus is goed voor 18 minuten aaneengesloten gebruik.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE