BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Philips stoomstrijksysteem GC6840/20 / Stoomsysteem reviews.

Met de Philips stoomgenerator GC6840/20 strijk je alle stoffen in een handomdraai glad. Je hoeft zelfs de temperatuur nooit meer in te stellen dankzij de OptimalTEMP-technologie. Hiermee is het strijkijzer altijd op de optimale temperatuur voor alle stoffen, van spijkerbroek tot zijde. Hierdoor hoef je de was ook nooit meer te sorteren.
Gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen
Het strijkijzer kun je vergrendelen op het basisstation om het apparaat veilig door het huis te kunnen verplaatsen. Het compacte en lichte design maakt dat je de stoomgenerator zonder moeite op de strijkplank kunt plaatsen en eenvoudig kunt opbergen.
1 Uur onafgebroken te gebruiken
Met het grote waterreservoir van 1,3 l, kun je wel één uur achter elkaar door strijken. Je kunt altijd zien hoeveel water er nog in het apparaat zit en eenvoudig bijvullen onder de kraan.
Ingebouwd ontkalkingssysteem
Het ingebouwde Smart Calc clean systeem geeft je direct aan wanneer het tijd is om het apparaat te ontkalken. Het reservoir ontkalk je heel eenvoudig, zonder extra cassettes en kosten.
Nooit meer brandplekken op jouw favoriete kledingstuk
Dit strijkijzer van Philips zal nooit brandplekken veroorzaken. Je kunt het strijkijzer zelfs plat op de kleding laten liggen en het zal niet verbranden, gegarandeerd.
Duurzame zoolplaat
De SteamGlide-zoolplaat heeft een coating van 5 lagen. Zo glij je soepel over alle stoffen heen en blijft het strijkijzer lang goed.
Automatische uitschakeling
De automatische uitschakelfunctie schakelt de stoomgenerator automatisch uit als deze een paar minuten niet is gebruikt. Energiebesparend en extra veilig.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE