BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Pure DAB+ radio Elan (Zwart) / DAB radio reviews.

Elan DAB+ is de praktische en eigentijdse radio van Pure. Met DAB+ en FM luister je jouw favoriete radiozenders in glasheldere kwaliteit. Het levendige kleurendisplay en de eenvoudige bediening maken de toegang tot zenders en het gebruik van Elan DAB+ tot een plezierige ervaring. Door de veelzijdigheid, met de mogelijkheid om gevoed te worden via USB of batterij, kan Elan DAB+ overal in of uit huis worden gebruikt.
Meer stations, digitale kwaliteit
DAB+ digitale radio geeft een gevarieerd aanbod aan geweldige content in zeer gedetailleerd geluid van digitale kwaliteit, waarvan een groot deel alleen beschikbaar is op digitale radio. Elan DAB+ vindt automatisch alle beschikbare digitale zenders in jouw omgeving voor een gemakkelijke luisterervaring, plus er is FM-radio voor elke zender die nog niet digitaal is gegaan.
Bluetooth
Sluit jouw smartphone, laptop of tablet gewoon aan op de Elan DAB+ en gebruik als draadloze speaker. Stream jouw favoriete afspeellijsten vanaf elke app in digitaal geluid van hoge kwaliteit.
Geweldig geluid
Elan DAB+ produceert verrassende audioprestaties vanuit een compacte vormfactor. Een 3-watt full range luidspreker aangedreven door een digitale versterker zorgt voor een luid en duidelijk geluid. Met 8 EQ-instellingen, waaronder een persoonlijke modus, is de audio-uitgang eenvoudig aan te passen om alle muziekgenres verbluffend te laten klinken.
Kleurenscherm
Elan DAB+ heeft een levendig en informatief 2,4″ full colour TFT-display. Het levendige scherm maakt de toegang tot het groeiende aantal digitale radiozenders een fluitje van een cent.  Bekijk de informatie van jouw favoriete zender en het artwork van de diavoorstelling in full colour.
Makkelijk in gebruik
Een praktische knoppenindeling en een groot, levendig display maken de bediening van Elan DAB+ tot een plezierige ervaring. Het bladeren door menu's, het selecteren van zenders en het aanpassen van instellingen is eenvoudig en intuïtief. 
Voor rondom het huis
Elan DAB+ bevat functies zoals alarmen en wekkers, waardoor het perfect geschikt is voor verschillende locaties in huis. Elan DAB+ kan worden gevoed via de meegeleverde USB-stroomkabel of met 4xAA-batterijen.
Vol met functies
Met een totaal van 20 voorkeuzezenders per bron en 3 snelkies toetsen kun je eenvoudig jouw favoriete zender vinden op Elan DAB+. Met een extra hoofdtelefoonuitgang kun je ook privé luisteren zonder anderen te storen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE