BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Razer gaming laptop Blade 15 Advanced Model 4K UHD – RTX 2080S / Gaming laptop reviews.

De Razer Blade 15 combineert kracht en stijl in een makkelijk mee te nemen verpakking. Deze gaming laptop met Intel® Core™ i7 processor en NVIDIA GeForce RTX graphics stelt je in staat om overal je favoriete AAA-games te kunnen spelen, inclusief ondersteuning voor real-time ray tracing.
Snelle prestaties
10e generatie Intel® Core™ processoren bieden het ultieme prestatieniveau voor gamers en makers met het geavanceerde model dat tot 5,1 Ghz Turbo Boost, 8-Cores en 16 MB Intel® Smart Cache bevat. Geïntegreerde Intel® Wi-Fi 6 AX201 (Gig+) levert de volgende generatie Wi-Fi technologie voor de beste draadloze gamingprestaties.
Haarscherp gamen
Nu zijn de nieuwe Razer Blade 15 Advanced Models beschikbaar met GeForce RTX 2080 SUPER Max-Q graphics die nog meer cores en hogere klokken bieden, waardoor je prestaties tot 25% sneller zijn dan de originele RTX 20 Series. Speciale ray tracing hardware maakt snelle real-time ray tracing van objecten en omgevingen mogelijk met fysiek nauwkeurige schaduwen, reflecties, brekingen en globale verlichting.
Ultradunne Unibody Aluminium Frame
Het met precisie vervaardigde aluminium chassis is zo dun als 0,7 inch en wordt nog duurzamer door het proces van anodiseren – een elektrochemische verbinding tussen het frame en de beschermende coating als onderdeel van de zwarte of kwikwitte afwerking van de laptop.
Kleine laptop. Grote koeling
De Advanced Models van de Razer Blade 15 maakt gebruik van een aangepaste dampkamer (Vapor chamber) en geavanceerde thermische materialen om de warmte efficiënt en stil af te voeren voor maximale prestaties en gebruikerscomfort. Het basismodel is voorzien van een op maat gemaakt warmtepijpsysteem, dat in staat is om de thermische behoeften onder de zwaarste belastingen te verwerken.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE