BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Razer gaming laptop Blade Pro 17 – 4K Ultra HD – RTX 2080s / Gaming laptop reviews.

Razer verlegt de grenzen van wat een gaming laptop kan doen. De Razer Blade Pro 17 is gebouwd met een krachtige processor om onderweg prestatiegerichte AAA-games uit te voeren. Hij is bijna 25% kleiner gemaakt dan zijn voorganger, met een sneller 17,3″ scherm dat in een behuizing past dat zo strak en compact is als een 15″ laptop.
Work hard. Play hardcore.
De 10e generatie Intel® Core™ i7-10875H processor verlegt de grenzen nog verder. Met een basiskloksnelheid van 2,3 GHz en 5,1 GHz Turbo Boost op de nieuwe 8-core processor is de Razer Blade Pro 17 krachtig genoeg om de nieuwste AAA-titels aan te kunnen en tegelijkertijd productiviteitsprestaties te leveren wanneer dat nodig is.
Verbluffende beelden. Meeslepende gameplay.
Met de nieuwste NVIDIA® GeForce RTX™ SUPER graphics levert de Razer Blade Pro 17 meer prestaties dan ooit tevoren. Door gebruik te maken van de kracht van ray tracing technologie en AI, presteert de NVIDIA® GeForce RTX™ SUPER graphics tot 15% sneller dan zijn voorganger. Laat je onderdompelen in je favoriete games en ervaar verbluffende beelden met tot NVIDIA® GeForce RTX™ 2080 Super Max-Q graphics.
Maximaliseer jouw scherm
Met een enorm 17,3″ scherm geïntegreerd met een 4K Ultra HD scherm en een zijdezachte verversingssnelheid voor de ultieme game-ervaring. In dit geval betekent groter wel beter.
Connectiviteit van de volgende generatie
De Razer Blade Pro 17 wordt geleverd met geavanceerde connectiviteit, waardoor het de perfecte keuze is voor het werk. Met USB 3.2 Gen 2, 2.5Gb Ethernet, een UHS-III SD-kaartlezer, Wi-Fi 6 (802.11ax), Windows Hello en Thunderbolt™ 3 sluit je eenvoudigweg uw externe apparaten aan om uw werkstation onderweg in te stellen. Als u bijna geen stroom meer heeft, sluit je de USB-C oplaadkabel aan op jouw laptop en game.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE