BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Razer gaming muis Naga X / Muis reviews.

Of je nu een 'tank', een 'healer' of een 'DPS' bent: pas je aan elk gevecht aan en pak de overwinning met de Razer Naga X, een ergonomische MMO-gamingmuis met 16 programmeerbare knoppen om je vaardigheidsrotaties te optimaliseren. Maak je klaar om je beste prestaties neer te zetten dankzij het lagere gewicht en andere topfuncties van deze muis.
16 programmeerbare knoppen
Of je nu alleen het hoognodige instelt of alles uit de kast trekt met geavanceerde macro's: alle commando's die je nodig hebt zijn binnen handbereik en je hebt een mate van controle die is afgestemd op elke situatie.
Lichter en ergonomisch ontwerp
Til je spel naar een hoger niveau met een vormfactor die natuurlijk aanvoelt en comfortabel in gebruik is. Dit geldt zowel voor de positie van de 12 met de duim te bedienen programmeerbare knoppen als het ergonomische ontwerp. Deze lichtgewichte gaming muis is slechts 85 gram.
Tweede generatie optische muisswitches
Bestuur je game razendsnel. Elke klik wordt uitgevoerd na 0,2 ms zonder debouncevertraging voor een snelle en zuivere uitvoering tot 70 miljoen muisklikken – een sneller en duurzamer ontwerp dat een einde maakt aan onbedoeld dubbelklikken.
Geavanceerde optische 5G-sensor
Ga voor uiterste precisie. De optische sensor met 18.000 DPI zorgt ervoor dat zelfs de lichtste beweging van je muis wordt opgemerkt, zodat je zeer nauwkeurig spreuken kunt gebruiken en vaardigheden kunt inzetten.
Uitgerust met Razer Chroma RGB
Met de 16,8 miljoen kleuren en vele effecten kun je de muis afstemmen op de rest van je computertoebehoren en genieten van een nog meeslependere ervaring in meer dan 150 geïntegreerde games.
Razer Speedflex-kabel
Deze kabel biedt meer flexibiliteit en veroorzaakt slechts minimale weerstand, zodat je snellere en soepelere veegbewegingen kunt uitvoeren en meer controle hebt over je muis.
Tweede generatie optische muisswitches
Omdat elke klik wordt geregistreerd met behulp van een lichtstraal worden jouw commando's onmiddellijk en nauwkeurig uitgevoerd. Een ander voordeel van dit ontwerp is dat er geen fysiek contact nodig is, zodat de switch langer meegaat dan mechanische switches.
Kenmerken
Optische 5G-sensor met 18.000 DPI en een resolutienauwkeurigheid van 99,4%
Tot 450 inch per seconde (IPS) / 40G-versnelling
16 onafhankelijk programmeerbare knoppen
Optische muisswitches van Razer die 70 miljoen muisklikken aankunnen
Muisvoetjes van 100% PTFE
Razer Speedflex-kabel van 1,8 m
Ergonomisch rechtshandig ontwerp
Tactiel scrollwiel van gamingkwaliteit
Direct aanpasbare gevoeligheidsinstelling (standaardfasen: 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400)
Geïntegreerde DPI en opslag van sneltoetsen
Voorzien van Razer Synapse 3

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE