BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Razer gaming muismast Gigantus V2 3XL / Gaming muismat reviews.

Geweven voor snelheid, gemaakt voor controle
Als je grote stukken wilt maken, ga dan voor groots met de Razer Gigantus V2. Als zachte gaming-muismat met een gestructureerd microgeweven stoffen oppervlak, is hij ontworpen om je te helpen bij het gamen met vloeiende veegbewegingen en pixelprecies richten.
Tot 3XL maat
Met een formaat van 3XL is deze gaming-muismat groot genoeg om hele bureaus te bedekken – perfect voor diegenen die een lagere DPI gebruiken of gewoon meer manoeuvreerruimte willen hebben. Het is ook verkrijgbaar in 3 kleinere maten die ideaal zijn voor een verscheidenheid aan andere lay-outs.
Voor snelle en vloeiende veegbewegingen
Geoptimaliseerd voor alle muissensoren voor pixelprecieze nauwkeurigheid en totale trackingreactiviteit, laat het hoge aantal draden van het weefsel jouw muis gemakkelijk over de mat glijden voor snelle, vloeiende veegbewegingen.
Dik rubberschuim met anti-slipbasis
Met een dikte van 4 mm (XXL en 3XL) blijft deze gamingmuismat gelijkmatig vlak, zelfs op onvolmaakte oppervlakken, en blijft hij dankzij de gripvaste onderkant op zijn plaats wanneer het gamen hectisch wordt. Met een stevige basis voor consistente muisbewegingen, dient de dikte van de mat ook om je pols op te vangen tijdens het gamen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE