BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Razer gaming toetsenbord BlackWidow V3 Tenkeyless Yellow Switch / Gaming keyboard reviews.

Betere prestaties in een kleiner formaat: maak kennis met de Razer BlackWidow V3 Tenkeyless. Dit compacte gaming toetsenbord is uitgerust met de wereldberoemde mechanische switches van Razer en met Razer Chroma RGB, voor een hoge mate van precisie en personalisatie die geliefd is bij gamers wereldwijd.
Gele mechanische switches
De gele mechanische switches van Razer zorgen voor een snelle, vlotte en stille uitvoering. Deze switches, met een actuatiepunt van slechts 1,2 mm, zijn ontworpen voor vlotte, supersnelle toetsaanslagen die geen voelbare feedback geven en een laag geluidsprofiel hebben.
Met aanpasbare Razer Chroma RGB verlichting
Personaliseer je toetsenbord met de 16,8 miljoen kleuren en vele lichteffecten en geniet van een nog meeslepender ervaring met dynamische lichteffecten bij spellen met Chroma-integratie.
Compacte vorm
Dankzij het tenkeyless-ontwerp kun je je bureau volledig naar wens inrichten; dit is ideaal voor gamers die de voorkeur geven aan een minimalistische bureau-indeling.
Geen last meer van kabels
Het toetsenbord is voorzien van sleuven waar je de kabel netjes in kunt steken en in elke gewenste richting kunt doorvoeren, zodat je bureau overzichtelijk en opgeruimd blijft.
Volledig programmeerbare toetsen
Stel aangepaste profielen, sneltoetsen en macro’s in. Speel efficiënter door je favoriete functies toe te wijzen via Razer Synapse 3 en pas het toetsenbord aan je speelstijl aan door unieke profielen en macro's aan te maken en op te slaan.
Levensduur van 80 miljoen toetsaanslagen
Geniet van een hoge mate van betrouwbaarheid, gericht op competitief spel, met een ontwerp dat is afgestemd op intensief, regelmatig gebruik.
Kenmerken
Speciaal voor het gamen ontworpen mechanische switches van Razer
Levensduur van 80 miljoen toetsaanslagen
Tenkeyless-vormfactor
Aanpasbare Razer Chroma-achtergrondverlichting met 16,8 miljoen kleuropties
Voorzien van Razer Synapse 3
Kabelgeleidingsopties
N-key rollover met ingebouwde anti-ghosting
Volledig programmeerbare toetsen met spontane macro-opname
Gamemodusoptie
1000 Hz ultrapolling
Matte aluminium bovenplaat

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE