BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Razer Kraken Ultimate PC Gaming Headset (Zwart) / Gaming headset reviews.

Tot de tanden gewapend met de Razer Kraken Ultimate heb je oneerlijk concurrentievoordeel en ben je de laatste man die standhoudt. Je wapentuig is uitgebreid met THX Spatial Audio, een scherp afgestemde ruisonderdrukkende microfoon, en is comfortabel voor optimale audio tijdens actiegames, ook bij langdurig gebruik.
THX Spatial audio
Voor surroundsound met uiterste nauwkeurigheid. Neem een voorsprong op de concurrentie: volg je tegenstanders uiterst nauwkeurig en bewust met behulp van duidelijke en precieze positionele audio waarmee je tegenstanders kunt lokaliseren nog voordat ze in het zicht zijn.
Microfoon met actieve ruisonderdrukking
Voor kristalheldere teamcommunicatie. Zorg voor absolute helderheid bij het  doorgeven van informatie aan je team, met een secuur afgestemde microfoon die achtergrondgeluiden van ventilatoren, airco en apparatuur effectief elimineert.
Aluminium en stalen constructie
Voor duurzaamheid met een licht gewicht. Het bauxietaluminium frame en de roestvrijstalen hoofdband maken de headset licht, flexibel en ongelooflijk duurzaam, gebouwd voor jarenlange, intensieve gamingsessies.
Brilvriendelijke kussens met koelgel
Voor langdurig comfort. Zorg dat jij zonder ongemakken de overhand hebt tijdens gamesessies. De Razer Kraken Ultimate heeft een brilvriendelijk ontwerp en oorkussens met koelgel die de opbouw van warmte verminderen.
Op maat afgestemde drivers van 50 mm
Voor krachtig, gedetailleerd geluid met een meeslepende bas. De superieure geluidskwaliteit van de Razer Kraken Ultimate en de diepe, krachtige bas zorgen voor een rijk geluidsspectrum dat elke voetstap en elk schot perfect registreert. Zo blijf jij de concurrentie voor.
Razer chroma RGB-basisgloed
Voor aanpasbare stijl. Met 16,8 miljoen kleuren en een reeks effecten produceren de oorschelpen van de headset licht met een basisgloed die naar eigen smaak kan worden aangepast.
Koptelefoon
Frequentierespons: 20 Hz – 20 kHz
Impedantie: 32 @ 1 kHz
Gevoeligheid (@1 kHz): 112 dB
Drivers: 50 mm, met neodymium magneten
Diameter binnenste oorschelp: 65 x 60 mm
Type aansluiting: USB digitaal
Snoerlengte: 2,0 m
Gewicht ongeveer: 390 g/0,86 lbs
Ovale oorkussens: ontworpen voor volledige oorafdekking met verkoelende gel, voor geluidsisolatie en comfort
Microfoon
Frequentierespons: 100 Hz – 10 kHz
Signaal-ruisverhouding: > 60 dB
Gevoeligheid (@1 kHz): -38 ± 3 dB
Opnamepatroon: unidirectioneel ECM-geluid
Dempfunctie: klik om te dempen
Knoppen op de oorschelp
Volume omhoog en omlaag
Audiogebruik
Audiogebruik: apparaten met USB-aansluiting
Audio- en microfoongebruik: apparaten met USB-aansluiting

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE