BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Remington gezichtsreinigingsborstel & epilator EP7070 / Gezichtsverzorging reviews.

Met deze alles-in-één-gezichtsverzorgingsset kun je epileren, trimmen, reinigen en masseren voor een zijdezachte, gladde en stralende huid.
Altijd snel bij de hand
De gezichtsepilator kun je gebruiken voor je kin, bovenlip, voorhoofd, en uiteraard om je wenkbrauwen bij te houden. De epilator werkt in twee richtingen, waardoor je je wenkbrauwen volledig symmetrisch in vorm kunt brengen. Hij verwijdert zelfs de kortste haartjes en garandeert tot wel vier weken een zijdezachte, gladde huid. De gezichtsverzorgingsset bevat ook een pentrimmer, perfect voor precisieverzorging. De Smooth & Silky Ultimate Gezichtsverzorgingskit heeft echt alles in huis voor een zijdezachte, gladde en stralende huid.
Laat je gezicht tot rust komen
Als je de epilator gebruikt hebt voor je gezicht, dan kan het enorm prettig zijn om je gezicht te revitaliseren met behulp van de massageroller. Voel extra doorbloeding in je gezicht van de massageborstel en voel je na gebruik nog frisser!
Het begint bij een goede reiniging
Reiniging met de gezichtsborstel is zes keer effectiever dan handmatige reiniging, alle onzuiverheden die zich hebben opgehoopt worden verwijderd. Het resultaat is een gezonde, stralende huid. Het apparaat werkt op batterijen, welke zijn inbegrepen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE