BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Roccat gaming toetsenbord Vulcan 122 Aimo (Wit) / Gaming keyboard reviews.

Het Roccat gaming toetsenbord Vulcan 122 Aimo brengt jouw game-ervaring naar een hoger level. Met de snelle en precieze toetsaanslag loop jij geen vertraging op in je games. De toetsen zijn voorzien van een structurele behuizing om het wankelen tijdens het indrukken te verminderen. Bovendien zijn de toetsen 50% lichter dan standaard toetsen, zodat je geen snelheid in reactie verliest.
Ergonomisch ontwerp
De afneembare palmsteun en het low-profile toetsenbordontwerp verbeteren de ergonomie, waardoor het geschikt is voor het gebruik van langere periodes.
LED-verlichting
De Vulcan biedt het best mogelijke platform voor de Aimo-verlichtingsmotor. Elke schakelaar is voorzien van een individueel configureerbare, duurzame LED die in staat is om 16,8 miljoen kleuren weer te geven.
Eenvoudig te onderhouden
De toetsen van de Vulcan 122 Aimo komen overeen met de afstand en het oppervlak van traditionele doppen, maar hebben een verkorte hoogte om het schoonmaken te vergemakkelijken. Dit geeft een perfecte aanvulling op de stofbestendige behuizing van de Titan Switch.
Ultra-laag profiel
De Vulcan 122 Aimo beschikt over een plat ontwerp dat al het ware opgaat in je bureau.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE