BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Rowenta luchtreiniger PU2530 / Luchtreiniger reviews.

Met de Pure Air Essential luchtreiniger van Rowenta kun je opgelucht ademhalen en genieten van schone lucht dankzij snelle, efficiënte luchtzuivering en een hoogwaardige CADR – ideaal voor ruimtes tot 90 m2. Met tot wel vijf keer meer vervuiling binnenshuis dan daarbuiten, is een luchtreiniger een essentiële aanvulling in ieder huis.
Zeer makkelijk in gebruik
De Pure Air Essential heeft 3 verschillende snelheden inclusief stille modus, een filtervervangingsindicator voor zorgeloos onderhoud en een timer voor extra gemak. De Rowenta luchtreiniger zorgt voor snelle resultaten, een kamer van 12 m2 wordt in slechts 8 minuten gezuiverd.
3 Filterniveaus
De Rowenta Pure Air Essential verwijderd tot wel 99,98% van de fijne deeltjes voor schone lucht, dankzij de 3 filterniveaus: voorfilter en 2-in-1 koolstof-/ deeltjesfilter. De koolstoffilter verwijdert gas, rook, geuren en schadelijke verontreinigende stoffen binnenshuis, inclusief VOS. De deeltjesfilter verwijdert fijne deeltjes, waaronder pollen, dierlijke allergenen, schimmels, huisstofmijt, bacteriën en andere fijne deeltjes die het huis binnendringen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE