BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Rowenta steelstofzuiger X-Pert 3.60 RH6973 / Steelstofzuiger reviews.

De 3-in-1 X-Pert 3.60 snoerloze steelstofzuiger is ontworpen om stofzuigen makkelijk te maken: de batterij gaat tot wel 45 minuten mee op één volle accu (bij gebruik van de kruimelzuiger in de standaard modus). Lang genoeg om jouw huis weer helemaal schoon en stofvrij te krijgen. De steelstofzuiger is eenvoudig op te bergen in de wandhouder.
Lichtgewicht en moeiteloos schoonmaken
De snoerloze stofzuiger is een ultralicht model, waardoor het schoonmaken heel gemakkelijk zal gaan. Met deze 3-in-1 steelstofzuiger kun je zonder snoer overal bij. Je kunt moeiteloos elke centimeter van je huis bereiken, van vloer tot plafond. De zuigmond van de stofzuiger is voorzien van led-verlichting voor het makkelijker opsporen van stof onder lage meubels. De combinatie van een motorborstel, een hoogwaardige DC-motor en cycloontechnologie zorgt voor diepe reiniging.
Hoogwaardige Lithium-batterij
De hoogwaardige lithium-batterij (22 V) zorgt voor een langere levensduur: deze gaat tot wel twee keer langer mee dan een NiMH-batterij. De stofzuiger is in 4 uur volledig opgeladen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE