BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Salora minibar koelkast CFB4300WH (Wit) / Mini koelkast reviews.

Heb je niet veel ruimte en zoek je daarom een kleine koelkast? Dan is deze compacte minibar koelkast van Salora zeker geschikt! Het apparaat is lekker klein, energiezuinig en heeft een deur die in draairichting verwisselbaar is.
Klein maar fijn
Deze koelkast wordt vaak gekozen voor de kleinere ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een studentenkamer of een caravan. Het model heeft een netto capaciteit van 43 liter en heeft in de deur een handig rekje voor een grote fles, een aantal kleine flesjes en blikjes. Het apparaat is zelfs voorzien van een mini vriezer met een netto capaciteit van 2 liter.
Zuinig in gebruik 
Deze koelkast in de kleur wit verbruikt maar weinig energie. Deze Salora verbruikt maar 100 kilowattuur per jaar, waardoor de kosten voor energie lekker laag blijven. 
Verstelbare onderdelen
Het apparaat heeft aan de onderkant verstelbare voetjes. Dankzij deze voetjes, kun je de koelkast perfect waterpas zetten. Daarnaast is ook de draairichting van de deur verwisselbaar. Het is daardoor mogelijk om zelf te bepalen of de deur naar links of naar rechts moet openen. 
Stilletjes aanwezig 
Met een geluidsniveau van 41 decibel, kun je het apparaat in een stille ruimte wel horen, maar dit is niet storend. Het geluidsniveau is te vergelijken met andere reguliere koelkasten.
Deze Salora minibar koelkast CFB4300WH (Wit) is erg compact, maar daardoor niet minder goed. Het apparaat biedt ruimte voor een klein voorraadje producten, en heeft daarnaast zelfs een heel klein vriezertje. Precies goed voor een eenpersoonshuishouden of als extra koelkast.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE