BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Seagate Backup Plus Desktop externe harde schijf 10TB (Zwart) / Externe harde schijf (HDD) reviews.

De Seagate Backup Plus-desktopschijven zijn beschikbaar in capaciteiten tot 10 TB en beschikken over een USB 3.0-hub. U kunt vrijwel alles back-uppen, dankzij compatibiliteit met meerdere platformen, uitstekende betrouwbaarheid en snelheid
Maak gebruik van de Backup Plus Hub-schijf die ook fungeert als een alles-in-één gegevenshub en oplaadstation, ingebouwd in een desktopschijf met uitstekende capaciteiten.
Maak back-ups. Sluit aan. Laad op.
Dankzij de twee geïntegreerde USB-poorten aan de voorzijde, kun je jouw bestanden, lievelingsfoto's en video's back-uppen terwijl je jouw tablet, smartphone of camera aansluit en oplaadt – zelfs als jouw systeem uit staat of in stand-bymodus is.
Eenvoudige back-up van pc
Je kunt heel eenvoudig een back-up maken van jouw favoriete bestanden, foto's en video's op jouw pc met de downloadbare back-upsoftware van Seagate.
Geschikt voor Mac en Windows
Je kunt de Backup Plus draagbare schijven heel eenvoudig op zowel Windows- als Mac-computers gebruiken, zonder opnieuw te hoeven formatteren. Je hoeft alleen maar de NTFS-stuurprogramma's op jouw Mac te installeren en je kunt meteen aan de slag.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE