BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Siemens gaskookplaat (inbouw) EB6B5PB60N / Inbouw gaskookplaat reviews.

De Siemens EB6B5PB60N beschikt over 4 kookzones, geschikt voor pannen van verschillende formaten. Zo zijn er 2 normaalbranders, 1 sudderbrander en 1 snelbrander. Met Siemens EB6B5PB60N zet je dag in dag uit de lekkerste maaltijden in elkaar.
Veilig en met één hand te bedienen
Veiligheid staat voorop bij de toestel. Het gas komt pas vrij op het moment dat je de vlam ontsteekt. Het ontstekingsmechanisme is in het toestel zelf ingebouwd. Daardoor hoef je niet nog eens lucifers of een ontsteker bij de hand te hebben. Je kunt met één knop de brander inschakelen en de sterkte bijregelen, terwijl je met de andere hand in de potten roert. De bedieningsknoppen zijn bovenaan aan de voorkant op het toestel geplaatst voor een goede overzichtelijkheid.
Snel koken of gerechten laten sudderen
De Siemens EB6B5PB60N heeft vier gaspitten, die uitgerust zijn met stalen pannendragers. Dankzij de stalen pannendragers staat elke pan stevig op je gaskookplaat. De verschillende branders hebben telkens ook nog eens verschillende eigenschappen. Zo is er één gaspit met een extra hoog vermogen, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om water snel aan de kook te brengen. Een andere brander is dan weer ideaal om gerechten rustig te laten sudderen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE