BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Siemens koelvriescombinatie KG56FPXDA / Koel- vriescombinatie reviews.

De 70 cm brede Siemens KG56FPXDA koel-vriescombinatie beschikt over 375 liter koelruimte en 108 liter vriesruimte. De grote hoeveelheid ruimte maakt hem ideaal voor grote gezinnen. Daarnaast bespaar je ook ruimte in de keuken. Je hebt namelijk nog maar één apparaat nodig in plaats van twee. Weekboodschappen, inkopen voor een feestje, versgebakken taarten, in de Siemens KG56FPXDA past het allemaal. Tevens beschikt deze koel-vriescombinatie over Home Connect, om Home Connect te activeren dient er een KS10ZHC00 dongle (optioneel accessoire) aangeschaft te worden.
Een koel-vriescombinatie met handige functies
Iedere koelkast moet je om de tijd een keer ontdooien. Dankzij de NoFrost functie is dat bij de Siemens KG56FPXDA niet nodig. Er ontstaan geen ijslagen op de wanden van de koelkast en de temperatuur blijft optimaal. Een ander middel dat voor de optimale temperatuur zorgt is de luchtcirculatie. Dankzij luchtcirculatie wordt de lucht gelijkmatig verdeeld waardoor je niet te maken krijgt met schommelende temperaturen. Houd je wel van een pizza? De grote Big-Box lade in de vriezer zorgt er voor dat jij alle plek hebt voor je diepvriesproducten. Onderaan het koelgedeelte bevinden zich de hyperFresh lade. De temperatuur in deze lades is nul graden, iets lager dan in de rest van de koelkast. Dit is de perfecte temperatuur voor groenten en fruit die in deze lades wel twee keer langer vers blijven.
Een grote en zuinige koel-vriescombinatie
Ben je op zoek naar een grote koel-vriescombinatie waar je eten voor heel het gezin in kwijt kunt? Dan is de Siemens KG56FPXDA een goede optie. De handige functies dragen bij aan het gebruiksgemak en de versheid van je producten. De Siemens KG56FPXDA is niet alleen zeer functioneel maar ziet er ook mooi uit. Met deuren van roestvrij staal en de zwartstalen kleur, past de koelkast goed in iedere keuken.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE