BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Silk'n Infinity Premium Smooth / Ontharingssysteem reviews.

Silk'n Infinity Premium Smooth is de verbeterde versie van Silk'n Infinity Smooth en biedt het enorme aantal van 500.000 lichtpulsen plus een luxe uitvoering!
Silk'n presenteert een nieuwe techniek voor ontharen. Deze techniek is in vele opzichten revolutionair en maakt traditionele ontharingsmethoden, zoals scheren, epileren en harsen overbodig. Silk'n introduceert met trots de eHPL-technologie van Silk'n Infinity Premium Smooth, die met lichtpulsen ongewenste haargroei permanent verwijdert zonder stoppels, ingegroeide haartjes, rode huid of andere irritaties. Dit is de meest revolutionaire ontharingsmethode voor thuisgebruik en wordt al gezien als gouden standaard. Oneindig gladde huid, zonder enige pijn of irritatie is eindelijk ook voor u beschikbaar! Dus bereid uw huid voor met de LadyShave Wet&Dry, sluit het verlengsnoer aan op uw Infinity Premium Smooth en maak uw huid superzacht!
Voorbehandeling met Silk’n ladyshave wet&dry
Voor de ontharingssessie moet uw huid geschoren, schoon en droog zijn en vrij van poeder, antitranspirant en deodorant. Dit kunt u eenvoudig doen met de bijgeleverde Silk’n LadyShave Wet&Dry. Dit handige apparaat is ideaal voor de voorbehandeling op een vochtige of droge huid. Begin elke behandeling met de LadyShave Wet&Dry met scheren van het te behandelen oppervlak. Daarna verwijdert u met de Infinity Premium Smooth ongewenste haartjes door middel van lichtflitsen. De ideale combinatie voor een superzacht resultaat!
Pijnloos en zonder irritatie
Traditionele ontharingsmethoden, zoals scheren, harsen en epileren zijn pijnlijk en kunnen de huid irriteren. Vaak met stoppels, een pijnlijk rode huid en ingegroeide haartjes als gevolg. De haartjes komen ook snel weer terug. Silk'n Infinity Premium Smooth is gebaseerd op lichtpulsen en behandelt de haarzakjes om haargroei na elke behandeling te verminderen. De behandeling is geheel pijnloos en veroorzaakt geen irritatie, zodat u een mooie en oneindig zachte huid krijgt!
Dankzij de razendsnel herhaalde lichtpulsen werkt Silk'n Infinity Premium Smooth tot wel tweemaal zo snel als andere ontharingsapparaten van Silk'n. Dit is een van de snelste ontharingsproducten die Silk'n aanbiedt! Dankzij de supersnelle lichtpulsen zijn de behandelingen heel snel voorbij. Het apparaat geeft continu lichtpulsen af, met tussenpozen van 1 of 2 seconden. Dit betekent dat u het apparaat over uw huid kunt laten glijden, zonder dat u op de volgende lichtpuls hoeft te wachten. Daarnaast is het behandeloppervlak van 3 cm² ideaal voor kleinere gebieden, zoals het gezicht en de bikinilijn.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE