BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Smeg koelvriescombinatie FAB32LPG5 Linksdraaiend (Groen) / Koel- vriescombinatie reviews.

De Smeg koelvriescombinatie FAB32LPG5 is een echte blikvanger van jouw keuken. Dit vrijstaande, witte model met een jaren 50 design is dubbeldeurs en beschikt met een totale netto inhoud van 331 liter over voldoende ruimte om al jouw boodschappen in op te bergen. De koelvriescombinatie beschikt over LED-verlichting bij het openen van de deur en een alarm wanneer deze te lang openstaat. De deurscharnieren van dit model zitten aan de linkerkant.
Je vriezer ontdooien is verleden tijd
Je vriezer ontdooien is vanaf nu verleden tijd. De Smeg koelvriescombinatie FAB32LPG5 is voorzien van Total No Frost, waarmee op het juiste moment het ontdooiproces wordt gestart. Hierdoor zal er geen ijsvorming plaatvinden.
Genoeg ruimte voor al jouw boodschappen
Het koelgedeelte beschikt over twee verstelbare legplateaus, een groente- en fruitlade, een Life Plus zone van 0 °C, een deurvak voor grote flessen met een metalen steun, en twee deurvakken voor conserven waarvan een met een transparante deksel. Het vriesgedeelte beschikt over drie uitschuifbare lades.
Houd je eten langer vers
De groente- en fruitlade heeft een constante luchtvochtigheidsgraad waardoor fruit en groenten langer bewaard kunnen blijven. In de Life Plus zone blijft je eten langer vers en smakelijk, doordat de temperatuur constant op 0 °C wordt gehouden. Bovendien wordt er in het koelgedeelte gebruik gemaakt van MultiFlow luchtcirculatie waardoor de temperatuur overal constant is en je eten langer vers blijft.
Snel koelen of vriezen
Wil jij snel wat drankjes koud zetten of eten invriezen? Het koelgedeelte heeft een snelkoel-functie waardoor het koel-proces sneller gaat. Bovendien versnel je het vriesproces door de snelvries-functie. Hierdoor zijn al je verse producten sneller ingevroren en kan je ze langer bewaren.
Stil en energiezuinig
De Smeg koelvriescombinatie FAB32LRD5 heeft stille werking van slechts 37dB. Naast een stille werking is dit model ook enorm zuinig. Dit model is daarom milieuvriendelijk en goed voor de energierekening.
Keuze uit verschillende functies
Bovendien kunnen verschillende functies worden weergegeven op het LED-display wanneer de deur van het koelgedeelte is geopend, zoals de vakantiefunctie, Eco-functie, snelvries-functie en het temperatuuralarm.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE