BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Sony gaming headset PS5 Pulse 3D (Wit) / PlayStation headset reviews.

De PULSE 3D draadloze headset is specifiek geoptimaliseerd voor de 3D-audio van de PlayStation 5 console. De PS5-console plaatst je dankzij Tempest 3D AudioTech middenin een ongelooflijk meeslepende geluidwereld waarin het lijkt alsof het geluid vanuit alle richtingen komt.
Verfijnd ontwerp
Speel in stijl met een strakke headset die is afgestemd op de look van de PS5-console en beschikt over verfijnde oorkussens en een comfortabele hoofdband.
Twee verborgen microfoons
Zorg ervoor dat je vrienden je online kunnen horen met twee ingebouwde microfoons die optimaal zijn geplaatst voor een heldere stemopname en die nog beter zijn dankzij de ruisonderdrukking.
Toegankelijke knoppen
Pas je set-up tijdens het gamen aan met behulp van de knoppen om de microfoon te dempen, het hoofdvolume te regelen en de in-game audio naar chat te besturen. Controleer eenvoudig hoe je teamgenoten je horen met behulp van de speciale toets voor microfoonbesturing.
Draadloze adapter
Geniet tot wel 12 uur lang van draadloos gamen dankzij de oplaadbare batterij. Koppel met PS5- and PS4-consoles en compatibele Windows- en macOS-computers met behulp van de meegeleverde adapters.
Aansluiting van 3,5 mm
Sluit je headset eenvoudig aan op je PlayStation VR en mobiele apparaten met de meegeleverde audiokabel met een aansluiting van 3,5 mm.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE